Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Kayserispor İddaa Tahmini 24.09.2023 

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Kayserispor deplasmanda, Beşiktaş karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Sports kanalından takip edebilirsiniz.

Beşiktaş ile Kayserispor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Beşiktaş galibiyetinin 1.42, beraberlik tercihinin 5.36, Kayserispor galibiyetinin ise 7.61 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde bu maçın MS 1 ve 2.5 ÜST oranının 20.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Beşiktaş’ta Hedef Galibiyet 

Beşiktaş, hafta içi Jan Breydel’den puan ile döndü. UEFA Konferans Ligi’nde grubun ilk maçında Club Brugge’e konuk olan Siyah Beyazlılar, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Zor bir deplasmandan puan çıkartmayı başaran Beşiktaş, geçen hafta sonu alınan Trabzonspor mağlubiyetini de bu hafta unutturmak istiyor. Süper Lig’de geride kalan 4 maçta 7 puan toplayan Şenol Güneş’in öğrencileri bu hafta Vodafone Park’da Kayserispor’u konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Emrecan Uzuncan ve Tayyip Talha Sonuç sakat olan isimler. 

Kayserispor Sürpriz Peşinde 

Kayserispor, Süper Lig’de yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Recep Uçar yönetiminde geçen hafta ilk maçına çıkan Sarı Kırmızılılar, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Kayserispor’a galibiyeti getiren goller ise Mame Thiam’dan geldi. Süper Lig’de bu sezon 5 hafta geride kaldı ve Kayserispor’un henüz mağlubiyet yüzü görmediğini belirtelim. Bu hafta Vodafone Park’da Beşiktaş’a konuk olacak Kayserispor’da moraller yerinde. Karşılaşma öncesinde Kayserispor’da eksik bulunmadığını belirtelim. 

Beşiktaş – Kayserispor Maç Bilgileri

Beşiktaş – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Emrecan Uzuncan ve Tayyip Talha Sonuç sakat olan isimler. 

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Necip Uysal, Omar Colley, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Amir Hadziahmetovic, Gedson Fernandes, Onur Bulut, Jackson Muleka, Vincent Aboubakar

Kayserispor'un İlk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Anthony Uzodimma, Joseph Attamah, Arif Kocaman, Lionel Carole, Miguel Cardoso, Oliver Kemen, Baran Ali Gezek, Mame Thiam, Ali Karimi, Gökhan Sazdağı

İddaa Tahmini

Beşiktaş hafta içi Club Brugge deplasmanından puan ile döndü. Rakibi ile Jan Breydel’de 1-1 berabere kaldılar. Süper Lig’de ise geçen hafta Trabzonspor deplasmanında 3-0 kaybetmişlerdi. Ligde ilk yenilgisini alan Beşiktaş bu hafta Kayserispor karşısında 3 puan arayacak. Kayserispor’da ise yenilmezlik serisi devam ediyor. Geçen hafta Mame Thiam’ın golleriyle Gaziantep FK’yı 2-0 mağlup ettiler. 5 maçtır kaybetmiyorlar ama bu hafta işleri zor. Beşiktaş kazanır ve haftayı 3 puan ile geçer.

İddaa Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 1.63

Bets10 Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş geriye düştüğü maçtan 3 puan çıkartmayı başardı. Vodafone Park’da Kayserispor’u 2-1 mağlup ettiler.