İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sheffield United Newcastle United İddaa Tahmini 24.09.2023 

İngiltere Premier Lig’de henüz galibiyet almayı başaramayan Sheffield United iç sahada, Newcastle United’ı ağırlayacak. Mücadele saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından ekranlara gelecek.

Sheffield UnitedNewcastle United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde. Sheffield United kazanır 7.30, beraberlik 4.80, Newcastle United kazanır ise 1.46 olarak açıklanmış.

Sheffield United’ın Galibiyet Yok 

Sheffield United geçtiğimiz hafta sonu dramatik bir mağlubiyet yaşadı. Konuk oldukları Tottenham deplasmanında 1-0 öne geçtikleri maçtan puan çıkartamadılar. Uzatma dakikalarında yediği gollerle 2-1 kaybeden Sheffield United’da galibiyet hasreti 5 maça çıktı. Bu sezon 5 maçta sadece 1 puan alabildiler. 2 hafta önce Everton’ı konuk eden Paul Heckingbottom’un ekibi sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Bramall Lane’de bu hafta Newcastle United’ı konuk edecek Sheffield United’da Joh Fleck, Max Lowe, Ben Osborn ve Rhian Brewster sakat. Olive McBurnie’nin ise kart cezalısı olduğunu belirtelim. 

Newcastle United Moral Buldu 

Newcastle United, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. St. James Park’da Brentford’u konuk ettiler ve karşılaşmadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldılar. Bu sezon ligde 2. Galibiyetini alan Newcastle United bu hafta sonu ise Bramall Lane’de Burnley’in konuğu olacak. Hafta içi şampiyonalar Ligi’nde grubun ilk maçında Milan ile golsüz berabere kalan Eddie Howe’un ekibinde moraller yerinde. Sheffield United maçı öncesinde Newcastle United’da Emil Krafth, Joelinton ve Joe Willock’un sakatlıkları sürüyor. 

Sheffield United – Newcastle United Maç Bilgileri

Sheffield United – Newcastle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bramall Lane Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sheffield United’da Joh Fleck, Max Lowe, Ben Osborn ve Rhian Brewster sakat. Olive McBurnie’nin ise kart cezalısı olduğunu belirtelim. Newcastle United’da Emil Krafth, Joelinton ve Joe Willock’un sakatlıkları sürüyor.

Sheffield United'ın 11’i Belli mi?

Sheffield United’ın muhtemel kadrosu: Wes Foderingham, George Baldock, Anel Ahmedhodzic, John Egan, Jack Robinson, Max Lowe, Chris Basham, Oliver Norwood, Ben Osborn, Bennie Traore, William Osula 

Newcastle United'ın ilk 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Nick Pope, Kieran Trippier, Fabian Schar, Sven Botman, Dan Burn, Sandro Tonali, Bruno Guimaraes, Joelinton, Miguel Almiron, Anthony Gordon, Alexander Isak

İddaa Tahmini

Sheffield United Premier Lig’de galibiyet hasretini devam ettiriyor. Geçen hafta Tottenham deplasmanında dramatik bir mağlubiyet yaşadılar. Uzatmalarda yedikleri gollerle maçı 2-1 kaybettiler. Newcastle United ise geçen hafta Brentford’u tek golle geçti. Callu Wilson’ın tek golüyle kazanan Newcastle United’da moraller yerinde. Bu hafta Bramall Lane’de maçın favorisiler. Sheffield United’ı mağlup ederek yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.29

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 1.46

Maç Sonucu: 0-8

Maç Sonu Editör Yorumu: Sheffield United evinde farklı kaybetti. Newcastle United’a 8 golle kaybederek büyük bir hayal kırıklığı yarattılar.