Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Bochum İddaa Tahmini 23.09.2023

Almanya Bundesliga’da zirvenin ortağı Bayern Münih, 23 Eylül Cumartesi akşamı sahasında Bochum‘u konuk edecek. Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betelli, Bayern Münih galibiyetine 1.11, beraberliğe 10.00, Bochum galibiyetine ise 26.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.23, 2.5 Alt 4.39 oran kazandırıyor.

Bayern Münih İki Kulvarda Etkili

Bayern Münih iki kulvarda birden doludizgin. Almanya Bundesliga’da 11 sezondur şampiyonluğu kimseye kaptırmayan Bayern Münih, yeni sezonda zirvenin ortağı olarak yoluna devam ediyor. İlk 4 haftayı 10 puanla geride bırakan Tuchel’in öğrencileri, Werder Bremen, Augsburg ve Mönchengladbach karşısında üst üste galibiyetlere imza atarken, milli ara dönüşünde karşı karşıya geldiği Bayer Leverkusen ile 2-2 berabere kaldı. 2 ke öne geçtiği mücadelede galibiyeti kaçıran Bayern Münih, hafta içi Şampiyonlar Ligi serüvenine ise galibiyetle başladı. İç sahada konuk ettikleri Manchester United karşısında 4-3’lük galibiyete imza attılar. Ev sahibi yeni transferleriyle, iki kulvarda birden güven vermeyi başardı. Ev sahibi ligde galibiyetlerine kaldığı yerden devam etmek istiyor.

Bochum Sezona İyi Başlamadı

Almanya Bundesliga’da bu hafta Bayern Münih deplasmanına konuk olacak olan Bochum, yeni sezona puan kayıplarıyla başladı. Thomas Letsch ve öğrencileri, ilk 4 haftada henüz galibiyetle tanışmadı. Kötü geçen sezonun ardından 8 yeni transferle kadrosunu güçlendirmeye çalışan konuk ekip, yeni transferlerinden istediği katkıyı alamadı. İlk hafta Stuttgart deplasmanından 5-0’lık mağlubiyetle dönen Bochum, Dortmund ve Augsburg beraberlikleriyle milli araya girdi. Milli ara dönüşünde ise Frankfurt ile berabere kaldılar. 3 haftadır rakiplerine galibiyet şansı vermeyen Bochum, galibiyet almakta ise fazlasıyla zorlanıyor. Ligin en formda takımlarından Bayern Münih karşısında işleri oldukça zor.

Bayern Münih – Bochum Maç Bilgileri

Bayern Münih – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih’te Manuel Neuer’in sakatlığı devam ediyor. Bochum cephesinde ise Keven Schlotterbeck, Moritz-Broni Kwarteng ve Lys Mousset’in sakatlıkları devam ediyor.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Joao Cancelo, Min-jae Kim, Matthijs de Ligt, Benjamin Pavard, Jamal Musiala, Leroy Sane, Konrad Laimer, Joshua Kimmich, Harry Kane, Thomas Müller.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Saidy Janko, Teodoro Soares, Dominique Heintz, Ivan Ordets, Anthony Losilla, Kevin Stöger, Philipp Förster, Antwi-Adjej, Takuma Asano, Philipp Hofmann.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da ve Şampiyonlar Ligi’nde sezona harika bir başlangıç yapan Bayern Münih, devler sahnesi dönüşünde etkisine hız kesmeden devam edecek ve Bochum engelini zorlanmadan geçecektir.

İddaa Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.57

Betelli Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.78

Maç Sonucu: 7-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih rakibini gol yağmuruna tuttu. Ev sahibi yenilmezlik serisini 7 gollü galibiyetiyle taçlandırdı. Ev sahibi rakibine gol şansı dahi vermezken, haftaya damga vurdu. Kazananları tebrik ederiz.