Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund Wolfsburg İddaa Tahmini 23.09.2023

Borussia Dortmund taraftarı önünde Wolfsburg‘u konuk edecek. Almanya Bundesliga‘nın 5. hafta mücadelesi, 23 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS MAX 2 ve tivibu SPOR 2.

Genzobet, Dortmund galibiyetine 1.72, beraberliğe 4.35, Wolfsburg galibiyetine ise 4.35 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.50, beraberliğe 3.67, konuk ekibe ise 3.76 oran veriyor.

Borussia Dortmund Lige Mağlubiyetle Döndü

Almanya Bundesliga’da bu sezon namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi serüvenine ise mağlubiyetle başladı. Almanya Bundesliga’da bildiğimiz gibi geçen sezon büyük bir hayal kırıklığıyla sona erdi ve ev sahibi elleriyle şampiyonluğu Bayern Münih’e teslim etti. Terzic önderliğinde şoku atlatmayı başaran Sarı Siyahlılar, ilk 4 haftadan 2 galibiyet, 2 beraberlikle 8 puan topladı. Lig performansıyla göz dolduran Dortmund, Şampiyonlar Ligi’nde ise PSG deplasmanına konuk olurken, sezonun ilk mağlubiyetini 2-0’lık skorla aldı. PSG karşısında son derece etkisiz bir futbol sergileyen Dortmund, Şampiyonlar Ligi dönüşü Bundesliga etkisine kaldığı yerden devam etmek istiyor. Dortmund milli ara dönüşü ligde Freiburg’u deplasmanda mağlup etmeyi başardı.

Wolfsburg Aradan Galibiyetle Döndü

Almanya Bundesliga’da milli ara dönüşü Union Berlin’i sahasında konuk eden Niko Kovac’ın öğrencileri, güçlü rakibini Older Wind ve Joakim Maehle’nin golleriyle mağlup etti. Bildiğimiz gibi sezona harika bir başlangıç yapan Wolfsburg, ilk yenilgisini milli ara öncesi Hoffenheim deplasmanında yaşamıştı. Milli ara dönüşünde bu mağlubiyeti unutturan Wolfsburg, Heidenheim, Köln ve Union Berlin karşısında galip geldi. 4 maçta 7 gol atıp, kalesinde 5 gole engel olamayan konuk ekip, yeni sezon için kurduğu yeni kadroyla, iyi bir başlangıca imza attı. Jonas Older Wind ilk 4 haftada 5 kez fileleri havalandırırken, Wolfsburg’un gol yükünü büyük ölçüde sırtlandı ve sezona müthiş başladı.

Dortmund – Wolfsburg Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Wolfsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Dortmund cephesinde, Mateu Morey, Thomas Meunier ve Julien Duranville’nin sakatlıkları devam ediyor. Wolfsburg takımında Kilian Fischer ve Lukas Nmecha’nın sakatlıkları bulunuyor.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Alexander Meyer, Mats Hummels, Emre Can, Marcel Sabitzer, Felix Nmecha, Julian Brandt, Donyell Malen, Sebastien Haller, Marius Wolf, Youssoufa Moukoko, Marco Reus.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Moritz Jenz, Ridle Baku, Patrick Wimmer, Sebastiaan Bornauw, Mattias Svanberg, Jakub Kaminski, Josuha Guilavogui, Omar Marmoush, Maxi Arnold, Yannick Gerhardt.

İddaa Tahmini

İki takımda sezona iyi bir başlangıç yaptı. Ligde namağlup ilerleyen Dortmund, Şampiyonlar Ligi’nde yorgun düştü. Wolfsburg ise ligde 4 haftadan 3 galibiyet, 1 mağlubiyetle ayrıldı. İyi hücum performansları sergileyen tarafların mücadelesinde, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.27

Genzobet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.45

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede skoru belirleyen isim Marco Reus oldu. Dortmund lige yorgun dönmesine karşın, Wolfsburg karşısında hata yapmadı ve haftayı 3 puanla kapattı.