Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Mönchengladbach Leipzig İddaa Tahmini 23.09.2023

23 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da başlama düdüğü çalınacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Mönchengladbach ile Leipzig karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3.

Hovarda, Mönchengladbach galibiyetine 4.89, beraberliğe 4.65, Leipzig galibiyetine ise 1.61 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.84, 2.5 Alt 2.01 olarak verilmiş.

Mönchengladbach Geri Dönmeyi Bildi

Mönchengladbach, Gerardo Seoane yönetiminde galibiyete hasret kaldı. Milli ara öncesi Almanya Bundesliga’nın zayıf halkaları arasında yer alan ev sahibi, milli ara dönüşünde puan kayıplarına devam etti.  İlk 4 haftalık fikstürü 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Gladbach, Leverkusen ve Bayern Münih karşısında mağlup olurken, Augsburg  ve Darmstadt 98 karşısında ise beraberliklerle yetindi. Milli ara dönüşü Darmstadt 98 deplasmanına konuk olan Gladbach, ligin yeni temsilcisi karşısında ilk yarıyı 3-0 geride kapatırken, ikinci yarıda harikulade bir geri dönüşe imza attı ve skoru 3-3’e getirmeyi başardı. Milli ara dönüşü özellikle ikinci yarı performansıyla toparlanma sinyalleri verdi. Bu hafta iç sahada Leipzig’e karşı galibiyet arayacaklar.

Leipzig 4 Maçtır Kazanıyor

Leipzig iki kulvarda birden kazanmaya devam ediyor. Almanya Süper Kupa zaferiyle sezona giriş yapan konuk ekip, Bayern Münih karşısına aldığı 3-0’lık zaferin ardından, Almanya Bundesliga’da sezona mağlubiyetle başladı. İlk hafta konuk olduğu Bayer Leverkusen deplasmanından 3-2’lik mağlubiyetle dönen Marco Rose ve öğrencileri, ardından Stuttgart ve Union Berlin karşısında kazanarak yükselişe geçti. Milli ara dönüşü Augsburg karşısında 3-0’lık galibiyete imza atan Leipzig, ardından galibiyetlerine UEFA Şampiyonlar Ligi’nde devam etti. Young Boys deplasmanından 3-1’lik galibiyetle dönen konuk ekip, üst üste 4. galibiyetini aldı. Son haftaların formda takımı, bu hafta Gladbach depalsmanında galibiyet arayacak.

Mönchengladbach – Leipzig Maç Bilgileri

Mönchengladbach – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Borussia Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Gladbach cephesinde Jonas Omlin’in sakatlığı devam ediyor. Leipzig’de ise Willi Orban, Amadou Haidara, Olmo ve Bitshiabu’nun sakatlıkları devam ediyor.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Moritz Nicolas, Ko Itakura, Joseph Scally, Julian Weigl, Nico Elvedi, Hannes Wolf, Robin Hack, Patrick Herrmann, Florian Neuhaus, Franck Honorat, Borges Sanches.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Xaver Schlager, Xavi Simons, Mohamed Simakan, Benjamin Henrichs, Emil Forsberg, Christoph Baumgartner, Kevin Kampl, David Raum, Timo Werner, Loïs Openda.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga ve Şampiyonlar Ligi’ne aldığı galibiyetlerle güven depolayan Leipzig, yeni sezona çok formda bir giriş yaptı. Marco Rose ve ekibi, harika performansını Gladbach karşısında bir galibiyetle daha taçlandıracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.38

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 1.61

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Leipzig üst üste 5. galibiyetini aldı. Son 5 resmi maçını kazanan Marco Rose ve öğrencileri, son olarak Gladbach deplasmanında Timo Werner’in golüyle 3 puana uzandı. Kazananları tebrik ederiz.