Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Union Berlin Hoffenheim İddaa Tahmini 23.09.2023

beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından 23 Eylül Cumartesi akşamı canlı izleyebileceğimiz Almanya Bundesliga mücadelesinde, Union Berlin ile Hoffenheim karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 16:30.

Hovarda, Union Berlin galibiyetine 2.15, beraberliğe 3.70, Hoffenheim galibiyetine ise 3.27 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.68, KGYOK 2.15 oran kazandırıyor.

Union Berlin Galibiyet Peşinde

Union Berlin son 3 resmi maçını kaybetti. Almanya Bundesliga’da tarihi bir sezonu geride bırakan ve Şampiyonlar Ligi biletini cebine koyan Urs Fischer’in öğrencileri, yeni sezona Bundesliga’da 2 ‘de 2 yaparak başladı. Önce Mainz 05 ardından Darmstadt 98 karşısında 4-1’lik harika galibiyetlere imza atarken, son 2 haftada mağlubiyetlerden kurtulamadı. Leipzig ve Wolfsburg mağlubiyetleri yaşayan ve Şampiyonlar Ligi sahnesine moralsiz çıkan Union Berlin, zorlu Real Madrid deplasmanında 90 dakika direnmesine rağmen, mağlubiyetten kurtulamadı. Yenilen son dakika golüyle mağlup olan ev sahibi, kaybetmesine rağmen İspanya deplasmanında iyi bir oyun sergiledi. Almanya Bundesliga galibiyetlerine geri dönmek isteyen Union Berlin, sahasında Hoffenheim’ı konuk edecek.

Hoffenheim Yükselişe Geçti

Hoffenheim deplasmana 3 maçlık galibiyet serisiyle konuk oluyor. Yeni sezon için Bundesliga’da iddialı takımlardan birini kuran konuk ekip, sezon açılışını mağlubiyetle yaparken, kısa sürede yükselişe geçti. İlk hafta iç sahada konuk ettiği Freiburg karşısında 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamayan Pellegrino Matarazzo’nun öğrencileri, sonraki 3 haftada Heidenheim, Wolfsburg ve Köln karşısında galip gelmeyi başardı. Son 3 hafta maç başın 3 gol ortalamasıyla oynayan Hoffenheim, ligde çok formda. Şuana kadar çıktığı tüm maçlarda rakip fileleri havalandırmayı başaran konuk ekipte, Maximilian Beier ve Andrej Kramaric golleriyle yıldızlaştı. Galibiyetlerine devam etmek isteyen Hoffenheim, Şampiyonlar Ligi yorgunu Union Berlin karşısında 3 puan arayacak.

Union Berlin – Hoffenheim Maç Bilgileri

Union Berlin – Hoffenheim Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alte Forsterei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Union Berlin’de Rani Khedira’nın sakatlığı devam ediyor. Kevin Volland ise kart cezalısı. Hoffenheim’da ise Stanley Nsoki, Dennis Geiger ve Marco John’un sakatlıkları devam ediyor.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Alex Kral, Christopher Trimmel, Robin Knoche, Diogo Leite, Paul Jaeckel, Robin Gosens, Aissa Laidouni, Josip Juranovic, Datro Fofana, David Datro Fofana.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Ozan Kabak, Kevin Akpoguma, Tom Bischof, Marius Bülter, Wout Weghorst, Pavel Kaderabek, Angelo Stiller, Ihlas Bebou, Julian Justvan, Andrej Kramaric.

İddaa Tahmini

Ligde yeniden yükselişe geçmek isteyen Union Berlin, Şampiyonlar Ligi’nden yorgun dönüyor. Sezona iyi başlayan ev sahibi, son maçta kaybetmesine rağmen, sergilediği futbolla toparlanma sinyalleri verdi. Hoffenheim ise son 3 hafta harika galibiyetlere imza atarak, yükselişe geçti. İki takımında zorlu 90 dakikada skor bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.46

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Hoffenheim deplasmanda gol yemeden kazandı. Konuk ekip Şampiyonlar Ligi yorgunu Union Berlin karşısında harika bir sınav verdi.