Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Werder Bremen Köln Maç Tahmini 23.09.2023

Werder Bremen ile Köln, Almanya Bundesliga‘nın 5. haftasında karşı karşıya gelecek. 23 Eylül Cumartesi akşamı fikstüründe yer alan mücadele Türkiye saati ile 19:30’da başlarken, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betelli, Werder Bremen galibiyetine 2.55, beraberliğe 3.60, Köln galibiyetine ise 2.70 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.57, KGYOK 2.35 oran kazandırıyor.

Werder Bremen Deplasmanda Kazanamadı

Almanya Bundesliga’da milli ara dönüşü Heidenheim deplasmanına konuk olan Werder Bremen, ilk yarısını 2-0 geride kapattığı mücadeleden 4-2’lik mağlubiyetle ayrıldı ve yeni sezonun ilk 4 haftasını 3 puanla geride bıraktı. Ole Werner ve öğrencilerinin, ligde zor günler geçirdiğini belirtelim. Bayern Münih ve Freiburg karşısında yaşanan ilk 2 hafta mağlubiyetlerinin ardından, Mainz 05 karşısında kazandılar. İlk 2 haftada skor dahi üretemeyen Werder Bremen, kalesinde ise 5 gol gördü. Mainz 05 karşısında 4 golle kazanan ev sahibi, milli ara öncesinde moral bulurken, milli ara dönüşünde kötü gidişatına kaldığı yerden devam etti. Heidenheim mağlubiyetinin ardından, Bundesliga’da güven vermemeye devam ediyorlar.

Köln Toparlanmak İstiyor

Geçtiğimiz sezon Bundesliga’da küme düşme hattından uzak kalmayı başaran, yeni sezonda ise 7 transferle kadrosunu güçlendirmeye ve üst sıralara dahil olmaya çalışan Köln, sezona son derece kötü başladı. İlk 4 haftanın  en zayıf halkaları arasında yer alan konuk ekip, milli ara dönüşü sahasında Hoffenheim’ı konuk etti. İlk yarıyı 3-0 geride kapatan Köln, ikinci yarıda rakip fileleri sadece 1 kez havalandırabildi. Milli aradan son derece etkisiz bir geri dönüş yapan Steffen Baumgart’ın öğrencileri, bu sezon ligde 3. yenilgisi aldı. 1 puanla yoluna devam eden Köln, kalesinde gördüğü 7 gole karşılık, rakip filelere sadece 3 gol gönderebildi. Hem hücum hem de savunma hattında etkisiz kalan konuk ekip, sezonun ilk galibiyetini en yakın rakiplerinden Werder Bremen karşısında almak istiyor.

Werder Bremen – Köln Maç Bilgileri

Werder Bremen – Köln Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Weser Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Werder Bremen’de önemli bir eksik bulunmuyor. Köln’de ise Rasmus Carstensen kırmızı kart cezalısı. Jan Thielmann ve Mark Uth’un ise sakatlıkları devam ediyor.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Jiri Pavlenka, Anthony Jung, Senne Lynen, Milos Veljkovic, Mitchell Weiser, Romano Schmid, Niclas Füllkrug, Amos Pieper, Ilia Gruev, Marvin Ducksch, Leonardo Bittencourt.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Kingsley Ehizibue, Luca Jannis Kilian, Kristian Pedersen, Timo Hübers, Eric Martel, Davie Selke, Linton Maina, Jacob Christensen, Sargis Adamyan, Steffen Tigges.

İddaa Tahmini

Bir tarafta 4 maçtan 3 puan çıkaran Werder Bremen, diğer tarafta ise 4 maçtan 1 puan çıkaran Köln var. Sezona son derece etkisiz başlangıçlar yapan tarafların mücadelesinde, savunma zafiyetlerinin gole dönüşeceğini ve iki takımında skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.41

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede karşılıklı golleri izledik. İki takımda skor üreterek bu hafta Bundesliga’da bizleri yanıltmazken, Werder Bremen iç saha avantajıyla gülen taraf oldu ve Köln’ü mağlup etti.