sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 23.09.2023

İtalya Serie A Ligi kapsamında 23 Eylül Cumartesi günü fikstüründe yer alan 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Sassuolo – Juventus: MS 2, 1.61 (iddaa) – 1.88 (Bets10) ; 23 Eylül Cumartesi akşamı S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Sassuolo ile Juventus karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 19:00. Sassuolo yeni sezonda galibiyet adına fazlasıyla zorlanıyor. Alessio Dionisi ve öğrencileri, ilk haftalarda iyi bir performans ortaya koyamadı. İlk 180 dakikada skor dahi üretmeyi başaramayan ev sahibi, önce Atalanta ardından Napoli karşısında 2-0’lık mağlubiyetler yaşadı. Son derece etkisiz geçen 2 maçın ardından, sezonun ilk galibiyeti iç sahada Hellas Verona’ya karşı geldi. 3-1’lik galibiyet milli ara öncesi ev sahibinde moralleri yerine getirirken, milli ara dönüşünde kötü gidişat devam etti. Frosinone deplasmanından 4-2’lik yenilgiyle dönen Sassuolo, özellikle savunmadaki kötü performansıyla, galibiyetten uzak bir görüntü sergiledi. Juventus, İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona üst düzey bir başlangıç yaptı. Yeni sezonda yoluna namağlup devam eden konuk ekip, milli ara dönüşü galibiyetlerine devam etti. Bu sezon tüm odağını İtalya Serie A Ligi şampiyonluğuna çeviren Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, 4 haftayı 3 galibiyet, 1 beraberlikle geride bıraktı. Udinese, Empoli ve Lazio karşısında kazanan JUVE, tek puan kaybını iç sahada aldığı 1-1’lik Bologna beraberliğiyle yaşadı. Milli ara dönüşünde Lazio’yu iç sahada 3-1’lik skorla geçmeyi başaran konuk ekipte, derbiye damga vuran sezonun yıldızları Chiesa ve Vlahovic golleriyle damga vurdu. Liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden Juventus, galibiyetlerine Sassuolo deplasmanında devam etmek istiyor. Konuk ekibin karşılaşma öncesi çok formda ve moralli olduğunu belirtelim. İtalya Serie A Ligi’nde liderin ardından en iyi 4 haftalık performansı sergileyen Juventus, milli aradan derbi zaferiyle döndü ve güven vermeye devam etti. Juventus’un ligdeki etkisini Sassuolo galibiyetiyle sürdüreceğini düşünüyoruz.

Milan – Hellas Verona: MS 1, 1.22 (iddaa) – 1.38 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde 5. hafta heyecanı 23 Eylül Cumartesi akşamı devam ederken, Milan taraftarı önünde Hellas Verona’yı konuk edecek. Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak maçı, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından izleyebilirsiniz. Milan’ın galibiyet serisi son buldu. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 3 haftaya ezeli rakibi İnter ile birlikte damga vuran Stefano Pioli ve öğrencileri, Bologna ve Torino’ya karşı ilk 2 haftada alınan farlı galibiyetlerin ardından, Roma derbisini kazanarak milli araya moralli girdi. İnter ile birlikte liderlik koltuğunu paylaşan Milan, milli ara dönüşünde Milano derbisini kaybetti. 5-1’lik İnter mağlubiyetiyle liderlik koltuğunu kaybeden ev sahibi, ağır mağlubiyetin etkilerini üzerinden atamadı. Hafta içi fikstüründe UEFAA Şampiyonlar Ligi macerasına start veren Milan, iç sahada konuk ettiği Newcastle United ile golsüz berabere kaldı. Maça kaçan goller damga vururken, Milan’ın maç boyunca rakibinden çok daha iyi bir oyun sergilediğini söyleyelim. İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona fırtına gibi bir başlangıç yapan Hellas Verona, son haftalarda aynı etkiyi gösteremedi. İlk 2 haftadan galip çıkmayı başaran takımlar arasında yer alan konuk ekipte, Marco Baroni dönemi son derece etkili başladı. İlk 2 haftalık fikstürde Empoli ve Roma’yı mağlup etmeyi başardılar. Milli ara öncesi galibiyet serisi son bulan Hellas Verona, ilk yenilgisini Sassuolo deplasmanında 3-1’lik skorla yaşadı. Milli ara dönüşü ise sahasında Bologna’yı konuk eden ekip, eski etkisine geri dönme fırsatını kaçırdı. İç sahada alınan golsüz beraberlikle puan kayıpları devam ederken, Hellas Verona aradan iyi bir geri dönüş yapamadı. İtalya Serie A Ligi’nde derbi mağlubiyetine rağmen hala yeni sezonun en formda takımları arasında yer alan Milan, Şampiyonlar Ligi dönüşü ligde galibiyet arayacak. Son maçında iyi bir oyunla karşımıza çıkan Milan, İtalya Serie A Ligi galibiyetlerine taraftarı önünde geri dönecektir.

Lazio – Monza: MS 1, 1.58 (iddaa) – 1.82 (Bets10) ; Lazio evinde Monza’yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 5. haftası kapsamında 23 Eylül Cumartesi akşamı sahne alacak mücadele, Türkiye saati ile 21:45’te başlıyor. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. Lazio tarihi bir golle UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ilk haftasında mağlubiyetten kurtuldu. İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçiren Sarri ve öğrencileri, Şampiyonlar Ligi’nde ilk sınavını Atletico Madrid’e karşı verdi. Maç boyunca pozisyon bulmakta zorlanan ev sahibinde, sahneye son dakikada kaleci Provedel çıktı. Son dakikada gol arayan Lazio cephesinde, kalecide gol arayışına dahil olurken, duran top dönüşünde harika ortaya müthiş bir kafa vuran kaleci, bu kez attığı golle takımını mağlubiyetten kurtardı. Son dakika golü ev sahibinde moralleri yerine getirirken, İtalya Serie A Ligi’nde ilk 4 haftanın 3’ünde mağlup olan Lazio, bu hafta Monza karşısında galibiyet arayacak. Yeni sezonda sadece ligin son şampiyonu Napoli’ye karşı galip gelen ev sahibi, milli ara dönüşünde Juventus derbisini kaybetti. Monza yeni sezona iyi bir başlangıç yapamadı. Raffaele Palladino ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ilk 4 haftalık fikstürü 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. Ligin formsuz takımları arasında yer alan Monza, milli ara dönüşü sahasında Lecce ile berabere kaldı. Mağlubiyetten zor kurtulan konuk ekip, 4 hafta sonunda kalesini 6 gole kapatmayı başaramazken, rakip fileleri ise 4 kez havalandırabildi. Son haftalarda daha iyi bir hücum performansı sergilemesine karşın, hala galibiyet adına yeterli bir performans grafiği ortaya koymayı başaramayan Monza, bu hafta zorlu Lazio deplasmanına konuk olacak. İlk 4 hafta fikstürüyle konuk ekibin ligde galibiyet adına güven vermekten uzak kaldığını belirtelim. İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezon Lazio için kabus gibi başladı. Şampiyonlar Ligi’nde teselli beraberliğine imza atan ev sahibi, rotasını ligde galibiyete çevirdi. Laazio’nun iç sahada kazanacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 3.10

Bets10 Bahis Oranı: 4.72