sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 23.09.2023

Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga kapsamında sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak hazırladı. 23 Eylül Cumartesi gününde kazanmanız dileğiyle.

Brest – Lyon: MS 1, 2.23 (iddaa) – 2.50 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 23 Eylül Cumartesi akşamı yer alan Fransa Ligue 1’in 6. hafta mücadelesinde, Brest ile Lyon karşı karşıya gelecek. Saat 22:00 itibariyle başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi beIN SPORTS 5 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 5 hafta geride kalırken, milli aradan galibiyetle dönmeyi başaran Brest, lider Monaco’nun ardındn ligin en iyi performansını ortaya koydu. Eric Serge Roy ve öğrencileri, yeni sezonda büyük bir sürprize imza atarken, 5 haftalık fikstürü 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. Lens, Le Havre ve Reims karşısında kazanan ev sahibi, Marsilya karşısında mağlup olurken, Rennes ile berabere kaldı. 7 gol atıp, kalesinde 6 gole engel olamayan Brest cephesinde, milli ara dönüşü alınan Reims galibiyetiyle birlikte, moraller yerinde. Ev sahibi zirve takibini sürdürmek istiyor. Lyon’un galibiyet hasreti milli ara dönüşünde devam etti. Transfer döneminde 9 yeni ismi kadrosuna katan konuk ekip, yenilenen kadrosuyla, yeni sezonun ilk 4 haftasında kabusu yaşadı. Milli araya kadar Fransa Ligue 1’in en zayıf halkaları arasında yer alan Lyon, milli arada teknik adam değişikliğine gitti. Blanc ile yollar ayrılırken, göreve Fabio Grosso geldi. Yeni hocasıyla ilk sınavını Le Havre’ye karşı iç sahada veren Lyon, golsüz beraberlikle 90 dakikayı tamamladı. İlk 5 haftayı 3 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan konuk ekip, yeni sezon için yaptığı tüm hamlelere, rağmen henüz kötü gidişata çare olamadı. Lyon’un hem savunma hem de hücum performansıyla güven vermekten uzak kaldığını söyleyelim. İlk 5 haftanın en iyi takımları arasında yer alan Brest, zayıf halkalar arasında yer alan ve kötü gidişata çare arayan Lyon karşısında, galibiyetlerine devam edecektir. Ev sahibi taraftar desteğiyle, zirve takibine kayıpsız devam edecektir.

Nantes – Lorient: KGVAR, 1.34 (iddaa) – 1.56 (Bets10) ; beIN CONNECT ekranlarından 23 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 18:00’de canlı yayınlanacak olan Fransa Ligue 1’in 6. hafta mücadelesinde, Nantes ile Lorient karşı karşıya gelecek. Nantes, Fransa Ligue 1 sahnesinde yeni sezonun ilk galibiyetini 5. haftada Clermont’a karşı aldı. Geçen sezondan itibaren başlayan kötü gidişat, yeni sezonda teknik adam değişikliği ve transfer hamlelerine rağmen devam ederken, ilk 4 haftanın tamamında puan kaybettiler. İlk 2 haftada alınan Lille ve Toulouse mağlubiyetlerinin ardından, Monaco ve Marsilya’dan alınan 1’er puan, ev sahibini milli ara öncesinde umutlandırdı. Milli araya moralli giren Nantes, milli ara dönüşü hem ilk kez kalesini gole kapatmayı başardı hem de ilk galibiyetini aldı. Milli aradan iyi bir geri dönüş yapan Nantes, bu hafta iç sahada Lorient’i konuk edecek. Lorient milli ara dönüşünde lider Monaco’ya geçit vermedi. Regis Le Bris ve öğrencileri, rakibine karşı ilk dakikalarda yakaladığı 1-0’lık üstünlüğü koruyamazken, 2-1 geriye düştüğü mücadelede mağlubiyetten son dakik golüyle kurtuldu. Tosin Aiyegun ve Romain Faivre’nin golleri Lorient’i mağlubiyetten kurtarırken, ligin en formda takımına karşı iyi bir direnç gösterdiler. İlk 5 haftalık fikstürü 3 mağlubiyet, 1 beraberlik, 1 galibiyetle geride bırakan Lorient, yeni sezonda kolay maç kaybetmezken, maç kazanmakta ise zorlandı. Milli ara dönüşünde iyi bir futbol ortaya koyan Lorient, bu hafta Nantes deplasmanında kazanmak ve etkisini galibiyetle taçlandırmak istiyor. Fransa Ligue 1’de sezona istediği başlangıçları yapamayan Nantes ve Lorient,  milli ara dönüşünde ise iyi performanslar sergiledi. Etkisini sürdürmek isteyen iki takımın, bu hafta karşılıklı gollerle skor üreteceğini düşünüyoruz.

Bayern Münih – Bochum: MS 1 (-2), 1.57 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da zirvenin ortağı Bayern Münih, 23 Eylül Cumartesi akşamı sahasında Bochum’u konuk edecek. Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Bayern Münih iki kulvarda birden doludizgin. Almanya Bundesliga’da 11 sezondur şampiyonluğu kimseye kaptırmayan Bayern Münih, yeni sezonda zirvenin ortağı olarak yoluna devam ediyor. İlk 4 haftayı 10 puanla geride bırakan Tuchel’in öğrencileri, Werder Bremen, Augsburg ve Mönchengladbach karşısında üst üste galibiyetlere imza atarken, milli ara dönüşünde karşı karşıya geldiği Bayer Leverkusen ile 2-2 berabere kaldı. 2 ke öne geçtiği mücadelede galibiyeti kaçıran Bayern Münih, hafta içi Şampiyonlar Ligi serüvenine ise galibiyetle başladı. İç sahada konuk ettikleri Manchester United karşısında 4-3’lük galibiyete imza attılar. Ev sahibi yeni transferleriyle, iki kulvarda birden güven vermeyi başardı. Ev sahibi ligde galibiyetlerine kaldığı yerden devam etmek istiyor. Almanya Bundesliga’da bu hafta Bayern Münih deplasmanına konuk olacak olan Bochum, yeni sezona puan kayıplarıyla başladı. Thomas Letsch ve öğrencileri, ilk 4 haftada henüz galibiyetle tanışmadı. Kötü geçen sezonun ardından 8 yeni transferle kadrosunu güçlendirmeye çalışan konuk ekip, yeni transferlerinden istediği katkıyı alamadı. İlk hafta Stuttgart deplasmanından 5-0’lık mağlubiyetle dönen Bochum, Dortmund ve Augsburg beraberlikleriyle milli araya girdi. Milli ara dönüşünde ise Frankfurt ile berabere kaldılar. 3 haftadır rakiplerine galibiyet şansı vermeyen Bochum, galibiyet almakta ise fazlasıyla zorlanıyor. Ligin en formda takımlarından Bayern Münih karşısında işleri oldukça zor. Almanya Bundesliga’da ve Şampiyonlar Ligi’nde sezona harika bir başlangıç yapan Bayern Münih, devler sahnesi dönüşünde etkisine hız kesmeden devam edecek ve Bochum engelini zorlanmadan geçecektir.

Toplam İddaa Oranı: 4.69

Bets10 Bahis Oranı: 6.94