İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Sassuolo Juventus İddaa Tahmini 23.09.2023

23 Eylül Cumartesi akşamı S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Sassuolo ile Juventus karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 19:00.

Mapei Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Sassuolo galibiyetine 4.15, beraberliğe 3.70, Juventus galibiyetine ise 1.88 oran belirlemiş durumda.

Sassuolo Maç Kazanmakta Zorlanıyor

Sassuolo yeni sezonda galibiyet adına fazlasıyla zorlanıyor. Alessio Dionisi ve öğrencileri, ilk haftalarda iyi bir performans ortaya koyamadı. İlk 180 dakikada skor dahi üretmeyi başaramayan ev sahibi, önce Atalanta ardından Napoli karşısında 2-0’lık mağlubiyetler yaşadı. Son derece etkisiz geçen 2 maçın ardından, sezonun ilk galibiyeti iç sahada Hellas Verona’ya karşı geldi. 3-1’lik galibiyet milli ara öncesi ev sahibinde moralleri yerine getirirken, milli ara dönüşünde kötü gidişat devam etti. Frosinone deplasmanından 4-2’lik yenilgiyle dönen Sassuolo, özellikle savunmadaki kötü performansıyla, galibiyetten uzak bir görüntü sergiledi.

Juventus Çok Formda

Juventus, İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona üst düzey bir başlangıç yaptı. Yeni sezonda yoluna namağlup devam eden konuk ekip, milli ara dönüşü galibiyetlerine devam etti. Bu sezon tüm odağını İtalya Serie A Ligi şampiyonluğuna çeviren Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, 4 haftayı 3 galibiyet, 1 beraberlikle geride bıraktı. Udinese, Empoli ve Lazio karşısında kazanan JUVE, tek puan kaybını iç sahada aldığı 1-1’lik Bologna beraberliğiyle yaşadı. Milli ara dönüşünde Lazio’yu iç sahada 3-1’lik skorla geçmeyi başaran konuk ekipte, derbiye damga vuran sezonun yıldızları Chiesa ve Vlahovic golleriyle damga vurdu. Liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden Juventus, galibiyetlerine Sassuolo deplasmanında devam etmek istiyor. Konuk ekibin karşılaşma öncesi çok formda ve moralli olduğunu belirtelim.

Sassuolo – Juventus Maç Bilgileri

Sassuolo – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mapei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sassuolo cephesinde Agustin Alvarez’in sakatlığı devam ediyor. Juventus takımında ise Alex Sandro ve Mattia De Sciglio’nun sakatlıkları devam ediyor. Paul Pogba ise kart cezalısı.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Marchizza, Matheus Henrique, Martin Erlic, Matías Viña, Nedim Bajrami, Daniel Boloca, Matheus, Pedro Obiang, Ruan, Andrea Pinamonti.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Alex Sandro, Daniele Rugani, Danilo, Federico Gatti, Bremer, Manuel Locatelli, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Dusan Vlahovic.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde liderin ardından en iyi 4 haftalık performansı sergileyen Juventus, milli aradan derbi zaferiyle döndü ve güven vermeye devam etti. Juventus’un ligdeki etkisini Sassuolo galibiyetiyle sürdüreceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.61

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.88

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Sahadan 3 puanla ayrılan taraf Sassuolo oldu. Ev sahibi Juventus savunmasının ve kalecisinin yaptığı büyük hataları harika değerlendirirken, 4 golle kazandı.