İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Milan Hellas Verona İddaa Tahmini 23.09.2023

İtalya Serie A Ligi‘nde 5. hafta heyecanı 23 Eylül Cumartesi akşamı devam ederken, Milan taraftarı önünde Hellas Verona‘yı konuk edecek. Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak maçı, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Bets10, Milan galibiyetine 1.38, beraberliğe 5.00, Hellas Verona galibiyetine ise 8.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.77, 2.5 Alt 2.04 oran kazandırıyor.

Milan’da Puan Kayıpları Başladı

Milan’ın galibiyet serisi son buldu. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 3 haftaya ezeli rakibi İnter ile birlikte damga vuran Stefano Pioli ve öğrencileri, Bologna ve Torino’ya karşı ilk 2 haftada alınan farlı galibiyetlerin ardından, Roma derbisini kazanarak milli araya moralli girdi. İnter ile birlikte liderlik koltuğunu paylaşan Milan, milli ara dönüşünde Milano derbisini kaybetti. 5-1’lik İnter mağlubiyetiyle liderlik koltuğunu kaybeden ev sahibi, ağır mağlubiyetin etkilerini üzerinden atamadı. Hafta içi fikstüründe UEFAA Şampiyonlar Ligi macerasına start veren Milan, iç sahada konuk ettiği Newcastle United ile golsüz berabere kaldı. Maça kaçan goller damga vururken, Milan’ın maç boyunca rakibinden çok daha iyi bir oyun sergilediğini söyleyelim.

Hellas Verona Beraberlikle Yetindi

İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona fırtına gibi bir başlangıç yapan Hellas Verona, son haftalarda aynı etkiyi gösteremedi. İlk 2 haftadan galip çıkmayı başaran takımlar arasında yer alan konuk ekipte, Marco Baroni dönemi son derece etkili başladı. İlk 2 haftalık fikstürde Empoli ve Roma’yı mağlup etmeyi başardılar. Milli ara öncesi galibiyet serisi son bulan Hellas Verona, ilk yenilgisini Sassuolo deplasmanında 3-1’lik skorla yaşadı. Milli ara dönüşü ise sahasında Bologna’yı konuk eden ekip, eski etkisine geri dönme fırsatını kaçırdı. İç sahada alınan golsüz beraberlikle puan kayıpları devam ederken, Hellas Verona aradan iyi bir geri dönüş yapamadı.

Milan – Hellas Verona Maç Bilgileri

Milan – Hellas Verona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan’da Pierre Kalulu, Mattia Caldara ve Mike Maignan’ın sakatlıkları devam ediyor. Hellas Verona’da ise Darko Lazovic, Thomas Henry ve Josh Doig’un sakatlıkları bulunuyor.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Ciprian Tatarusanu, Malick Thiaw, Theo Hernandez, De Ketelaere, Brahim Diaz, Simon Kjaer, Sandro Tonali, Pulisic, Olivier Giroud, Yacine Adli, Rafael Leao.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Martin Hongla, Diego Coppola, Giangiacomo Magnani, Isak Hien, Yayah Kallon, Michael Folorunsho, Filippo Terracciano, Cyril Ngonge, Milan Djuric, Federico Bonazzoli.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde derbi mağlubiyetine rağmen hala yeni sezonun en formda takımları arasında yer alan Milan, Şampiyonlar Ligi dönüşü ligde galibiyet arayacak. Son maçında iyi bir oyunla karşımıza çıkan Milan, İtalya Serie A Ligi galibiyetlerine taraftarı önünde geri dönecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.22

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.38

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Rafael Leao attı, Milan evinde kazandı. İki kulvarda birden üst üste puan kayıpları yaşayan Milan, Şampiyonlar Ligi dönüşü Hellas Verona karşısında galip geldi. Kazananları tebrik ederiz.