Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lens Toulouse İddaa Tahmini 24.09.2023

İddaa fikstüründe 24 Eylül Pazar günü yer alan Fransa Ligue 1‘in 6. hafta mücadelesinde, Lens ile Toulouse kozlarını paylaşacak. beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati ise 16:00.

Genzobet, Lens galibiyetine 1.68, beraberliğe 4.15, Toulouse galibiyetine ise 4.90 oran belirlemiş durumda.  Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.74, 2.5 Alt 2.09 oran kazandırıyor.

Lens Galibiyeti Unuttu

Fransa Ligue 1’de tarihi bir sezonu geride bırakan Lens, Şampiyonlar Ligi biletiyle yeni sezona başlarken, ev sahibinde rüya kabusa döndü. Sezona büyük umutlarla başlayan Franck Haise’nin öğrencileri, ilk 5 haftanın en zayıf halkası haline geldi. 5 maçtan 1 puan çıkarabilen ev sahibi, milli arada da toparlanmayı başaramadı. İç sahada ağırladığı Metz karşısında 1-0’lık mağlubiyet yaşayan Lens, hafta içi fikstüründe ise Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etti. Sevilla deplasmanından alınan 1 puanla umutlanan Lens, bu sezonki en iyi performanslarından birini sergiledi. Artık Frans Ligue 1’de kabusa son vermek isteyen ev sahibi, Toulouse karşısında galibiyet arayacak. Ev sahibinde karşılaşma öncesi önemli bir eksik bulunmuyor.

Toulouse Beraberlikle Dönüyor

Fransa Kupası’nın son sahibi olarak adını UEFA Avrupa Ligi’ne yazdıran Toulouse, hafta içi konuk olduğu US Gilloise deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönüyor. 1-0 öne geçtikleri deplasmanda 10 kişi kaldılar ve skoru koruyamadılar. Fransa Ligue 1’de ise konuk ekibin ilk 5 haftayı 3 beraberlik, 1 galibiyet, 1 beraberlikle geride bıraktıklarını söyleyelim Carles Martinez ve öğrencileri, ilk hafta Nantes karşısında kazanırken, PSG, Marsilya ve Clermont ile berabere kalıp, Strasbourg deplasmanında mağlup oldular. Son 3 resmi maçta mağlubiyete yer vermeyen Toulouse, yeni sezonda kolay kolay maç kaybetmiyor.

Lens – Toulouse Maç Bilgileri

Lens – Toulouse Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Toulouse takımında Ibrahim Cissoko’nun sakatlığı devam ediyor.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Jonathan Gradit, Facundo Medina, David Costa, Kevin Danso, Morgan Guilavogui, Salis Abdul Samed, Angelo Fulgini, Deiver Machado, Andy Diouf, Florian Sotoca.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Álex Domínguez, Mikkel Desler, Anthony Rouault, Moussa Diarra, Ado Onaiu, Cristian Cásseres, Vincent Sierro, Niklas Schmidt, Thijs Dallinga, Chaïbi, Zakaria Aboukhlal.

İddaa Tahmini

Şampiyonlar Ligi sahnesinde iyi bir performans sergileyen Lens, Fransa Ligue 1’de ise 5 maçtır kazanamıyor. Sezonun en zayıf halkası haline gelen ev sahibi, kabusa son verecek ve Toulouse karşısında kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.48

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 1.68

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lens, Fransa Ligue 1’de sezonun ilk galibiyetini aldı. Şampiyonlar Ligi ilk hafta beraberliğiyle moral bulan ev sahibi, Toulouse karşısında kazandı. Lens’in kazanacağını tahmin ediyorduk ve yanılmadık.