Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Marsilya İddaa Tahmini 24.09.2023

PSG taraftarı önünde ezeli rakibi Marsilya‘yı konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in 6. hafta mücadelesi, 24 Eylül Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak. Dev maçın yayın ekranı ise beIN SPORTS 4.

Betelli, PSG galibiyetine 1.62, beraberliğe 4.45, Marsilya galibiyetine ise 4.90 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.53, 2.5 Alt 2.50 olarak verilmiş.

PSG Moral Depoladı

Fransa Ligue 1’in son şampiyonu PSG, yeni sezonun ilk 4 haftasını 2 galibiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. Yenilenen hücum hattıyla ilk haftalarda istediği etkiyi gösteremeyen ev sahibi, milli ara dönüşünde ise iç sahada Nice’a karşı 3-2’lik skorla kaybetti. İlk 5 hafta performansının ardından sezon başında göreve gelen Luis Enrique’nin performansı tartışma yaratırken, tecrübeli teknik adam Şampiyonlar Ligi galibiyetiyle, eleştirilere son verdi. Devler sahnesinde Dortmund karşısına çıkan PSG, iç sahada 2-0’lık galibiyete imza attı. Son yıllarda gözünü Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna diken ancak bunu bir türlü başaramayan ev sahibi, yeni sezonda devler sahnesine iyi bir başlangıç yaptı. Lige moralli dönen PSG, Marsilya derbisini kazanarak, etkisini lige taşımak istiyor.

Marsilya Beraberliklerden Kurtulamadı

Marsilya’da teknik adam değişikliği yaşandı. Yeni sezona UEFA Şampiyonlar Ligi’ne erken veda eden konuk ekipte, bu kötü sonucun ardından teknik adam Marcelino’nun tahtı sallanmaya başlamıştı. Fransa Ligue 1’in ilk 5 haftasındaki namağlup performans, görevde kalması için yeterli olmadı. İlk 5 haftayı 3 beraberlik, 2 galibiyetle geride bırakan ekipte, Nantes ve Toulouse beraberliklerinin ardından, teknik adam değişikliği yaşandı. Göreve Jacques Abardonado’yu getiren Marsilya, ilk sınavını UEFA Avrupa Ligi’nde verirken, konuk olduğu Ajax deplasmanından 3-3’lük beraberlikle döndü. Son 3 maçında beraberliklerden kurtulmayı başaramayan Marsilya, maç kaybetmemesine rağmen, istediği etkiyi gösteremedi. Bu hafta PSG derbisini kazanarak, yükselişe geçmek istiyorlar.

PSG – Marsilya Maç Bilgileri

PSG – Marsilya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG’de Presnel Kimpembe, Asensio, Rico ve Mendes’in sakatlıkları devam ediyor. Marsilya takımında ise Pape Gueye kart cezalısı. Ismaila Sarr’ın ise sakatlığı bulunuyor.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Marquinhos, Timothee Pembele, Lucas Hernández, Zaire Emery, Danilo Pereira, Vitor Ferreira, Vitinha, Warren Zaire Emery, Hugo Ekitike, Kylian Mbappe.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Samuel Gigot, Ruslan Malinovskyi, Renan Lodi, Jonathan Clauss, Valentin Rongier, Azzedine Ounahi, Chancel Mbemba, Jordan Veretout, Valentin Rongier, Iliman Ndiaye.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’e mağlubiyetle dönen PSG, Şampiyonlar Ligi’nde kazanarak güven tazeledi. Devler sahnesinde sezona son derece iyi bir başlangıç yapan PSG, galibiyetlerine ezeli rakibi Marsilya karşısında devam edecek ve ligde kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.44

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.62

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: PSG taraftarı önünde ezeli rakibini mağlup etti. Enrique ve öğrencileri, 90 dakik boyunca Marsilya’ya gol şansı tanımazken, 4 golle harika bir galibiyet aldı. Kazananları tebrik ederiz.