Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

İstanbulspor Galatasaray İddaa Tahmini 26.09.2023

Trendyol Süper Lig’de Salı günü tek maç var. Galatasaray deplasmanda, İstanbulspor’a konuk oluyor. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacak.

İstanbulspor ve Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. İstanbulspor kazanır 6.48, beraberlik 4.97, Galatasaray kazanır ise 1.50 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın MS 2 ve 2.5 ÜST tercihine 20.00 oran veriliyor.

İstanbulspor Deplasmanda Kaybetti

İstanbulspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Galibiyeti bulunmayan Gaziantep FK’ya konuk olan İstanbulspor, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Rakibine diş geçiremediler ve haftayı puansız kapattılar. Süper Lig’de 4 hafta sonunda İstanbulspor’un henüz galibiyeti yok. Bu maçlarda sadece 2 puan toplayabildiler. Bu hafta içi erteleme maçında Galatasaray’ı konuk edecek olan İstanbulspor’da savunmadan Simon Deli’nin sakatlığı devam ediyor.

Galatasaray Zirve Takibinde

Galatasaray Süper Lig’de zirve takibini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Başakşehir deplasmanına konuk olan Sarı Kırmızılılar rakibini 2-1 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. Hakim Ziyech ve ve Mauro Icardi’nin golleriyle kazanan Galatasaray’ın Süper Lig’de üst üste 4. Galibiyetini aldığını belirtelim. Geride kalan 5 haftada 13 puan toplayan Galatasaray, lider Fenerbahçe’nin 2 puan gerisinde. Bu hafta konuk olacakları İstanbulspor deplasmanında da maçın net favorisiler. Karşılaşma öncesinde Galatasaray’da Kazımcan Karataş sakat. Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez kadroda yer almıyor.

İstanbulspor – Galatasaray Maç Bilgileri

İstanbulspor – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İstanbulspor’da savunmadan Simon Deli’nin sakatlığı devam ediyor. Galatasaray’da Kazımcan Karataş sakat. Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez kadroda yer almıyor.

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Ali Yaşar, Mehmet Yeşil, Okan Erdoğan, Demeaco Duhaney, Florian Loshaj, Muammer Sarıkaya, Valon Ethemi, Jackson, Alassane Ndao, İbrahim Yılmaz

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Angelino, Lucas Toreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Hakim Ziyech, Mauro Icardi

İddaa Tahmini

Galatasaray’da moraller yerinde. Süper Lig’de son haftalarda üst üste galibiyetler alan Sarı Kırmızılılar, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Başakşehir deplasmanında 2-1 kazandı. Üst üste 4. Galibiyetini alan Okan Buruk’un ekibi bu hafta erteleme maçında İstanbuspor’un konuğu olacak. İstanbulspor geride kalan 4 haftada henüz galibiyet alamadı. Sadece 2 puanları var ve düşme hattındalar. Galatasaray favori. İstanbulspor deplasmanında kolay bir galibiyet alırlar.

İddaa Oranı: MS 2 ve 2.5 ÜST, Oran 1.57

Bets10 Oranı: MS 2 ve 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray erteleme maçında 3 puanı kaptı. İstanbulspor’u 1-0 mağlup ettiler ve galibiyet serisini 5 maça çıkarttılar.