Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Hatayspor Trabzonspor İddaa Tahmini 25.09.2023

Trendyol Süper Lig’de haftanın kapanış maçı. Trabzonspor deplasmanda, Hatayspor’a konuk oluyor. Mücadeleyi saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Hatayspor ve Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Hatayspor kazanır 3.23, beraberlik 3.71, Trabzonspor kazanır ise 2.26 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. 2.5 ÜST tercihine 20.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Hatayspor 5 Maçtır Kaybetmiyor

Hatayspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı yine beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olan Hatayspor, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de üst üste 4 maçtır berabere kalan Volkan Demirel’in ekibi tek galibiyete sahip. Ligin ilk haftasında konuk oldukları Pendikspor’u 5-1 mağlup etmeyi başarmışlardı. Bu hafta ise Trabzonspor ile karşı karşıya gelecekler. Hatayspor’u zor bir 90 dakika bekliyor. Karşılaşma öncesinde Hatayspor’da eksik bulunmuyor.  

Trabzonspor’dan 3 Gollü Galibiyet

Trabzonspor üst üste galibiyetler alarak çıkışa geçmeye başladı. Önce Kasımpaşa deplasmanında 5-1 kazanan Nenad Bjelica’nın ekibi geçtiğimiz hafta sonu ise Beşiktaş engelini 3 golle geçmeyi başardı. Beşiktaş’ı 3-0 mağlup eden Bordo Mavililer bu sezon 3. Galibiyetini elde etti. Son haftalarda hücum anlamında da üretken bir Trabzonspor var. Onuachu ve Pepe’nin takıma katılmasıyla bu üretkenliğin daha da artması bekleniyor. Maç öncesinde Trabzonspor’da Mislav Orsic, Hüseyin Türkmen ve Joaquin Fernandez’in sakatlıkları sürüyor.

Hatayspor – Trabzonspor Maç Bilgileri

Hatayspor – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antakya Atatürk Stadı’nda oynanacak.

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Erce Kardeşler, Engin Aksoy, Guy Kilama, Burak Bekaroğlu, Kamil Ahmet Çörekçi, Görkem Sağlam, Ömer Faruk Beyaz, Giorgi Aburjania, Joelson Fernandes, Oluwafisayo Bashiru, Carlos Strandberg

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Larsen, Joaquin Fernandez, Stefano Denswil, Eren Elmalı, Dimitrios Kourbelis, Edin Visca, Abdülkadir Ömür, Enis Bardhi, Anastasios Bakasetas, Paul Onuachu

İddaa Tahmini

Hatayspor, yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Süper Lig’de geçen hafta Fatih Karagümrük deplasmanından da beraberlik ile ayrılan Hatayspor, rakibi ile golsüz berabere kaldı. Geride kalan 5 haftada mağlup olmayan Hatayspor bu maçlarda 7 puan topladı. Trabzonspor’da ise çıkış sürüyor. Geçen hafta Beşiktaş’ı 3-0 mağlup ettiler. Yine bol gollü bir maç çıkarttılar. Hatay’da goller konuşur. En az 3 gol beklentim var. Tercihimi 2.5 gol üstünden yana kullanacağım.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.55

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Hatayspor yenilmezlik serisini devam ettirdi. Trabzonspor karşısında 2-0 geriye düştükleri maçı 3-2 kazandılar.