İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Cadiz Rayo Vallecano Bahis Tahmini 27.09.2023 

İspanya La Liga’da geçen haftayı puansız geçen Cadiz evinde, Rayo Vallecano ile karşılaşacak. Mücadeleyi saat 22.30’da S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Cadiz ve Rayo Vallecano arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Cadiz kazanır 2.55, beraberlik 3.25, Rayo Vallecano kazanır ise 2.95 olarak açıklanmış.

Cadiz 1 Puanı Kaptı 

Cadiz geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Real Betis deplasmanından puan çıkartmayı başardı. Benito Villamarin’de konuk oldukları rakibi ile 1-1 berabere kaldılar. La Liga’da bu sezon özellikle Nuevo Mirandilla’ya iyi sonuçlar alan Cadiz’in henüz taraftarı önünde mağlubiyeti bulunmuyor. İç sahada oynadıkları son maçta Villarreal’i 3-1 ile geçmeyi başarmışlardı. Bu hafta ise Rayo Vallecano’yu konuk edecekler. Maç öncesinde Cadiz’de Brian Ocampo’nun sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. 

Rayo Vallecano’da Hedef Galibiyet 

Rayo Vallecano geçtiğimiz haftayı La Liga’da beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Vallecas’da Villarreal’i konuk eden Rayo Vallecano sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Son 2 haftada 4 puan toplayan Francisco Rodriguez’in öğrencileri bu hafta Cadiz’in konuğu olacak. Geride kalan 6 haftada Rayo Vallecano’nun 10 puan topladığını ve sezona iyi bir giriş yaptığını belirtelim. Bu hafta içi ise Nuevo Mirandilla’da Cadiz karşısında puan arayacaklar. Karşılaşma öncesinde Rayo Vallecano’da Randy Nteka’nın sakatlığı sürüyor. 

Cadiz – Rayo Vallecano Maç Bilgileri

Cadiz – Rayo Vallecano Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 22.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon de Carranza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cadiz’de Brian Ocampo’nun sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Rayo Vallecano’da Randy Nteka’nın sakatlığı sürüyor.

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muhtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Iza Carcelon, Luis Hernandez, Fali, Javier Hernandez, Ivan Alejo, Fede San Emeterio, Ruben Alcaraz, Darwin Machis, Chris Ramos, Roger Marti

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrievski, Ivan Balliu, Abdul Mumin, Aridana Hernandez, Alfonso Espino, Alvaro Garcia, Diego Mendez, Oscar Trejo, Oscar Valentin, Isi Palazon, Raul De Tomas

İddaa Tahmini

Cadiz geçtiğimiz haftayı Benito Villamarin’de 1 puan ile kapattı. Real Betis karşısında sürpriz yaparak sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Bu sezon iç sahada başarılı sonuçlar alan Cadiz’in taraftarı önünde 7 puan topladığını belirtelim. Rayo Vallecano ise geçen hafta Vallecas’da konuk ettiği Villarreal ile yenişemedi. Karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Son 2 haftada 4 puan toplayan Cadiz olumlu sinyaller veriyor. Nuevo Mirandilla’da karşılıklı goller bekliyorum. Cadiz ve Rayo Vallecano gol bulmayı başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.74

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede kazanan çıkmadı. Her iki takımda sahadan 1’er puan ile ayrıldı.