Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Başakşehir İddaa Tahmini 28.09.2023 

Trendyol Süper Lig’de üst üste 5 maçtır kazanan Fenerbahçe iç sahada, Başakşehir’i ağırlayacak. Karşılaşma saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Fenerbahçe ve Başakşehir arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Fenerbahçe kazanır 1.50, beraberlik 4.91, Başakşehir kazanır ise 6.74 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın MS 1 ve 2.5 ÜST tercihine 20.00 oran veriliyor.

Fenerbahçe 12 Maçtır Kazanıyor

Fenerbahçe Süper Lig’de galibiyet serisini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Alanyaspor’un konuğu olan Sarı Lacivertliler rakibini tek golle 1-0 mağlup etti ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Süper Lig’de bu sezon 5 maçta 15 puan toplayan ve fire vermeyen Fenerbahçe lider konumda. Konferans Ligi’nde de sezon başından bu yana kaybetmeyen İsmail Kartal’ın öğrencileri 12 resmi maçından da galibiyet ile ayrıldı. Son haftalarda İrfan Can Kahveci oldukça formda. Bu hafta ertelem maçında Başakşehir ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe’de Cengiz Ünder, Luan Peres, Lincoln ve Emre Mor sakat.

Başakşehir’de Eksikler Var

Başakşehir Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Galatasaray’ı konuk eden Çağdaş Atan’ın öğrencileri sahadan 2-1’lik mağlubiye ile ayrıldı. Leo Dubois’in tek golü puan almalarına yetmedi. Süper Lig’de bu sezon 5 maçta 4 yenilgi alan Başakşehir, bu hafta erteleme maçında Fenerbahçe’ye konuk olacak. Başakşehir’de statü gereği bu maçta Ousseynou Ba, Jerome Opoku, Leo Dubois, Emmanuel Dennis ve Emirhan forma giyemeyecek. Patryk Szysz’in ise sakatlığı devam ediyor.

Fenerbahçe – Başakşehir Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Cengiz Ünder, Luan Peres, Lincoln ve Emre Mor sakat. Başakşehir’de statü gereği bu maçta Ousseynou Ba, Jerome Opoku, Leo Dubois, Emmanuel Dennis ve Emirhan forma giyemeyecek. Patryk Szysz’in ise sakatlığı devam ediyor.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Bright Osayi Samuel, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Sebastian Szymanski, Fred İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Ahmed Touba, Leo Duarte, Edgar Ie, Ömer Ali Şahiner, Serdar Gürler, Berkay Özcan, Eden Karzev, Dimitrios Pelkas, Joao Figueiredo, Krzysztof Piatek

İddaa Tahmini

Fenerbahçe’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Alanyaspor’un konuğu olan Sarı Lacivertliler rakibini 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Süper Lig’de üst üste 5 maçtır kazanan Fenerbahçe liderliğini devam ettiriyor. Başakşehir ise geçen hafta Galatasaray karşısında puan alamadı. İç sahada konuk ettikleri rakibine 2-1 kaybettiler. Süper Lig’de bu sezon 5 hafta sonunda sadece 1 galibiyet alabilen Başakşehir formsuz. Fenerbahçe karşısında da eksikler var. Fenerbahçe taraftarı önünde kazanır ve 6’da 6 yaparak liderliğini sürdürür. 

İddaa Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 1.75

Bets10 Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe yoluna doludizgin devam etti. İç sahada konuk ettikleri Başakşehir’i 5-0 mağlup ettiler.