İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Frosinone Fiorentina İddaa Tahmini 28.09.2023

S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 28 Eylül Perşembe akşamı Türkiye saati ile 19:30’da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Frosinone ile Fiorentina karşı karşıya gelecek.

Hovarda, Frosinone galibiyetine 3.75, beraberliğe 3.75, Fiorentina galibiyetine ise 1.98 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.70, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Frosinone Seriyi Koruyor

İtalya Serie A Ligi’nin 5. haftasında Salernitana deplasmanına konuk olan Frosinone, ilk yarıda rakibine kurduğu baskından 1-0’lık üstünlükle çıkmayı başarırken, ikinci yarının hemen başında skoru koruyamadı ve mücadeleden 1 puanla ayrıldı. Son hafta beraberliğiyle brilikte ligde yenilmezlik serisini 4 maça çıkaran Eusebio Di Francesco’nun öğrencileri, yeni yükseldiği İtalya Serie A Ligi’nde şuana kadar sadece son şampiyon Napoli’ye karşı kaybetti. İlk hafta mağlubiyetinin etkilerini üzerinden kısa sürede atmayı başaran Frosinone, ilk 5 haftanın 4’ünde skor üretmeyi başarırken, son 4 maçta tam 7 gol buldu. Ligin formda takımları arasında yer alan ev sahibi, bu hafta iç sahada Fiorentina’yı konuk edecek.

Fiorentina Kazanarak Geliyor

Geçen sezon hem UEFA Avrupa Konferans Ligi hem de İtalya Kupası’nda şampiyonluğu finallerde rakiplerine kaptıran Fiorentina, yeni sezona Serie A Ligi’nde galibiyetle başlarken, Lecce beraberliği ve İnter mağlubiyetleriyle 2 haftada 5 puan kaybetti. Milli arada toparlanmaya başlayan konuk ekip, önce Atalanta’ya karşı 3-2’lik galibiyet, ardından geçtiğimiz hafta Udinese deplasmanından ise 2-0’lık galibiyetler almayı başardı. Ligde yeniden yükselişe geçen konuk ekip, UEFA Konferans Ligi’nde ise sezonu beraberlikle açtı. Genk deplasmanından 2-2’llik beraberlikle dönen Fiorentina, iki kulvarda birden iyi hücum performanslarıyla dikkat çekti. Ligde galibiyetlerine devam etmek isteyen Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, bu hafta Frosinone deplasmanına konuk olacak.

Frosinone – Fiorentina Maç Bilgileri

Empoli – Fiorentina Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Stirpe Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frosinone cephesinde Abdou Harroui, Francesco Gelli ve Karlo Lulic’in sakatlıkları devam ediyor. Fiorentina’da ise Dodo, Gaetano Castrovilli ve Yerry Mina’nın sakatlıkları devam ediyor.

Frosinone’nin 11’i Belli mi?

Frosinone’nin muhtemel kadrosu: Stefano Turati, Simone Romagnoli, Przemyslaw Szyminski, Riccardo Marchizza, Anthony Oyono, Luca Mazzitelli, Harroui, Brescianini, Luca Garritano, Borelli, Jaime Baez.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Luca Ranieri, Lucas Martinez, Nikola Milenkovic, Cristiano Biraghi, Christian Kouame, Arthur, Nicolas Gonzalez, Rolando Mandragora, Mbala N Zola, Lucas Beltrán.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır mağlubiyete yer vermeyen Frosinone ile son 2 haftadan galip çıkmayı başaran Fiorentina, karşı karşıya gelecek. İki formda takımında Serie A Ligi’nde gollerine devam edeceğini ve 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Son haftaların formda takımlarından Frosinone ile Fiorentina birbirlerine diş geçiremedi. İki takımda 90 dakika sonunda 1’er kez gol bulurken, beraberlikten kurtulamadı. Kazananları tebrik ederiz.