İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Monza Bologna Maç Tahmini 28.09.2023

28 Eylül Perşembe akşamı İddaa fikstüründe yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Monza ile Bologna kozlarını paylaşacak. S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 19:30’da başlıyor.

Genzobet, Monza galibiyetine 2.45, beraberliğe 3.40, Bologna galibiyetine ise 2.95 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.01, 2.5 Alt 1.80 oran kazandırıyor.

Monza Galibiyet Peşinde

Monza’da puan kayıpları devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona iyi bir başlangıç yapamayan ev sahibi, milli ara dönüşünde de kötü gidişata dur diyemedi. Raffaele Palladino önderliğinde ilk 5 haftanın 4’ünde puan kaybettiklerini söyleyelim. Sadece ligin en alt sırasında yer alan Empoli’ye karşı 3. haftada 2-0’lık galibiyete imza atan Monza, geri kalan 4 haftada ise İnter ve Atalanta’ya karşı kaybederken, Lecce ve Lazio ile berabere kaldı. Geçtiğimiz hafta konu olduğu Lazio deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen ev sahibi, son haftada dirençli bir futbol ortaya koydu ve toparlanma sinyalleri verdi. Bu hafta Bologna’ya karşı iç sahada puan kayıplarına son vermek istiyorlar.

Bologna Napoli’ye Kaybetmedi

Bologna, İtalya Serie A Ligi’nin formda takımları arasında yer alıyor. Thiago Motta ve öğrencileri, sezon başlangıcını Milan mağlubiyetiyle yaparken, kısa sürede toparlanmayı başardı ve son 4 haftada mağlubiyete yer vermedi. Maç kazanmakta zorlanan konuk ekip, namağlup performansında 3 beraberlik, 1 galibiyete imza attı. Sadece Cagliri’ye karşı iç sahada galip gelen Bologna, Juventus, Hellas Verona ve Napoli karşısında ise 1’er puanla yetindi. Son 2 haftada Hellas Verona ve Napoli karşısında golsüz beraberliklere imza atan konuk ekip, iyi savunma performansıyla dikkat çekti. 5 hafta sonunda kalesinde sadece 4 gole izin veren ekip, rakip fileleri ise 3 kez havalandırdı. Milli aradan iyi bir geri dönüş yapan Bologna, bu hafta Monza karşısında namağlup performans grafiğini korumak istiyor.

Monza – Bologna Maç Bilgileri

Monza – Bologna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele U-Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monza’da karşılaşma öncesi Gianluca Caprari’nin sakatlığı bulunuyor. Bologna cephesinde Adama Soumaoro’nun sakatlığı devam ediyor.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Michele Di Gregorio, Armando Izzo, Andrea Carboni, Samuele Birindelli, Danilo D’Ambrosio, Patrick Ciurria, Pepin, Roberto Gagliardini, Matteo Pessina, Dany Motai, Andrea Petagna.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Andrea Cambiaso, Jhon Lucumi, Oussama El Azzouzi, Nicolas Dominguez, Michel Aebischer, Nikola Moro, Lewis Ferguson, Dan Ndoye, Nikola Moro, Sam Beukema.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, bu sezon maç kazanmakta zorlanan Monza ile Bologna kozlarını paylaşacak. İki takımında hafta içi fikstüründe karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bologna deplasmanda 10 kişiyle direnmeyi başarırken, mücadeleden gol sesi çıkmadı. İki takımda maç boyunca skor üretemedi ve 1’er puana razı geldi.