İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Genoa Roma İddaa Tahmini 28.09.2023

İtalya Serie A Ligi‘nin 6. haftası kapsamında Genoa ile Roma karşı karşıya gelecek. 28 Eylğl Perşembe akşamı fikstüründe yer alan zorlu mücadele Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

Bets10, Genoa galibiyetine 3.70, beraberliğe 3.25, Roma galibiyetine ise 2.15 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin takipçilerine sunduğu özel oran fırsatlarını incelediğimizde ise mücadelede Karşılıklı Gol Var seçeneğini değerlendirerek, 10.00 oran kazanma şansına sahipsiniz. 100 TL yatırmanız halinde ise 20.00 oran kazanabilirsiniz.

Genoa’da Düşüş Sürüyor

Genoa, İtalya Serie A Ligi’nde ilk 5 haftayı 3 mağlubiyet, 1 beraberlik, 1 galibiyetle geride bıraktı. Sezona istediği başlangıcı yapamayan ev sahibi, geri döndüğü Serie A Ligi’nde zayıf halkalar arasına girdi. Son 3 haftalık fikstürden galibiyet çıkarmayı başaramayan Alberto Gilardino’nun öğrencileri, Torino ve Lecce deplasmanlarından mağlubiyetlerle dönerken, iç sahada Napoli ile 2-2 berabere kaldı. Yeni sezonda sadece 2.  hafta Lazio’ya karşı galip gelen Genoa, geçtiğimiz hafta Lecce deplasmanından 10 kişiyle puan çıkaramadı. Maça daha iyi başlayan taraf ev sahibi olurken, gol ararken savunmada açıklar veren ekip, 36. dakikada 10 kişi kaldı. Skoru 83. dakikaya kadar koruyan Genoa, skoru daha fazla koruyamadı ve bir kez daha mağlup oldu. Bu hafta Roma karşısında puan kayıplarına son vermek istiyorlar.

Roma 3 Puan Hedefinde

Milli ara dönüşünde üst üste galibiyetlere imza atan Roma, Avrupa yorgunu döndüğü İtalya Serie A Ligi’nde puan kaybından kurtulamadı. UEFA Konferans Ligi şampiyonluğunun ardından geçen sezon UEFA Avrupa Ligi’nde finalist olan Jose Mourinho ve öğrencileri, yeni sezon için iddialı bir kadro kurdu. Yeni transferlerin takıma adapte olması zaman alırken, ilk 3 haftalık lig periyotundan puan kayıpları yaşandı. 3 maçtan 1 puan çıkarabilen Roma, milli ara dönüşü iç sahada 7-0’lık Empoli galibiyetiyle güven tazelerken,  UEFA Avrupa Ligi’nde ise FC Sheriff’e karşı deplasmanda kazandı. Lige yorgun dönen konuk ekip, ezeli rakibi Torino’yu sahasında ağırladığı mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Son 3 maçında mağlubiyete yer vermeyen Roma, lig galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Genoa – Roma Maç Bilgileri

Genoa – Roma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Luigi Ferraris Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Genoa takımında Aaron Martin kart cezalısı. Roma’da ise Marash Kumbulla, Chris Smalling ve Tammy Abraham’ın sakatlıkları devam ediyor.

Genoa’nın 11’i Belli mi?

Genoa’nın muhtemel kadrosu: Josep Martinez, Dragusin, Koni De Winter, Kevin Strootman, Hilvan Hefti, Milan Badelj, Morten Thorsby, Morten Frendrup, Poablo Galdames, Mateo Retegui, Mattia Aramu.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Gianluca Mancini, Evan Ndicka, Leonardo Spinazzola, Roger, Leandro Paredes, Houssem Aouar, Nicola Zalewski, Renato Sanches, Ola Solbakken, Lukaku.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 5 haftadan 1’er galibiyet çıkarabilen Genoa ve Roma, yeni sezona iyi bir başlangıç yapamadı. Galibiyetle toparlanmak isteyen taraflar, hafta içi fikstüründe karşı karşıya gelecek. Tarafların 3 puan mücadelesinde, karşılıklı goller izleyeceğimizi düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.82

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 20.00

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, kazanan Genoa oldu. Ev sahibi 3 puan hedefine 4 golle uzanırken, Roma ise deplasmanda attığı tek golle, mağlup olmaktan kurtulamadı. Kazananları tebrik ederiz.