İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Granada Real Betis İddaa Tahmini 28.09.2023 

İspanya La Liga’da geçen haftayı puansız geçen Granada evinde, Real Betis ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Granada ve Real Betis arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde verilmiş. Granada kazanır 3.05, beraberlik 3.45, Real Betis kazanır ise 2.35 olarak açıklanmış.

Granada Düşme Hattında

Granada’da üst üste mağlubiyetler yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Gran Canaria’da Las Palmas’a konuk olan Granada, uzatma dakikalarında yediği golle mücadeleden 1-0 mağlup ayrıldı. La Liga’da bu sezon 6 hafta sonunda 5. Mağlubiyetini alan Paco Lopez’in ekibinde moraller bozuk. Sadece 1 galibiyetleri var ve düşme hattında yer alıyorlar. Bu hafta içi ise Los Carmanes’de Real Betis karşısında sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Granada’da eksik yok.

Real Betis Düşüşte

Real Betis geçen hafta Benito Villamarin’de konuk ettiği Cadiz karşısında puan kaybı yaşadı. Sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Manuel Pellegrini’nin öğrencileri puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Bir önceki hafta ise Barcelona deplasmanında 5-0 kaybetmişlerdi. La Liga’da bu sezon 6 hafta sonunda sadece 2 kez kazanabilen Real Betis’de moraller bozuk. Son 2 maçtan 1 puan çıkartabildiler ve bu hafta Granada’nın konuğu olacaklar. Maç öncesinde Real Betis’de Youssouf Sabaly ve Nabil Fekir sakat olan isimler.

Granada – Real Betis Maç Bilgileri

Granada – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nuevo Los Carmenes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Girona’da Toni Villa ve Ricardo Artero, sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecekler. Real Betis’de Youssouf Sabaly ve Nabil Fekir sakat olan isimler.

Granada'nın ilk 11’i Belli mi?

Granada’nın muhtemel kadrosu: Andre Ferreira, Carlos Neva, Ignasi Miguel, Miguel Rubio, Jesus Vallejo, Jose Callejon, Oscar Melendo, Gerard Gumbau, Sergio Ruiz Alonso, Myrto Uzuni, Samuel Omorodion

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Rui Silva, Abner Vinicius, Luiz Felipe, German Pezzela, Youssouf Sabaly, Marc Roca, Guido Rodriguez, Ayoze Perez, Isco, Luiz Henrique, Willian Jose

İddaa Tahmini

Granada geçen hafta konuk olduğu Las Palmas deplasmanından puansız döndü. Rakibine 1-0 mağlup oldular. Bu sezon sadece 1 galibiyet alabilen Granada sezona iyi başlayamadı. Real Betis ise geçen hafta Benito Villamarin’de konuk ettiği Cadiz ile 1-1 berabere kaldı. Bir önceki hafta ise Barcelona’ya 5-0 kaybetmişlerdi. Toparlanmaları şart. Manuel Pellegrini’nin ekibi bu hafta zor da olsa kazanır ve moral bulur. Real Betis kazanır oranı da bir hayli iyi. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.11

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 2.35

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Betis’de puan kayıpları devam etti. Los Carmanes’de konuk oldukları Granada ile 1-1 berabere kaldılar.