Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Hoffenheim Borussia Dortmund İddaa Tahmini 29.09.2023

Hoffenheim iç sahada Borussia Dortmund‘u konuk edecek. 29 Eylül Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga mücadelesi, tivibu SPOR 1 ve beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Hoffenheim galibiyetine 2.98, beraberliğe 4.14, Borussia Dortmund galibiyetine ise 2.15 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.43, 2.5 Alt 2.93 oran kazandırıyor.

Hoffenheim 4’te 4 Yaptı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Hoffenheim, Almanya Bundesliga’da aldığı üst üste 4 galibiyetle dikkatleri üzerine çekti. Sezonun en iyi başlangıçlarından birine imza atan Pellegrino Matarazzo ve öğrencileri, ilk hafta iç sahada aldığı Freiburg mağlubiyetini kısa sürede unutturmayı başarırken, ilk 5 hafta sonunda iyi hücum performansıyla dikkat çekti. Maç başına en az 2 gole imza atan Hoffenheim, son 4 haftalık fikstürde sırasıyla Heidenheim, Wolfsburg, Köln ve Union Berlin’i mağlup etti. Son olarak Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Union Berlin’e karşı deplasmanda 2-0’lık galibiyete imza attılar. Son haftaların en formda takımlarından Hoffenheim, bu hafta iç sahada Dortmund’u konuk edecek.

Borussia Dortmund Gözünü Zirveye Dikti

UEFA Şampiyonlar Ligi serüvenine mağlubiyetle başlayan Borussia Dortmund, Almanya Bundesliga’da ise ilk 5 haftayı namağlup performansıyla geride bıraktı. Devler sahnesinde sezona istediği başlangıcı yapamayan ve konuk olduğu PSG deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle dönen Sarı Siyahlılar, geçen sezon şampiyonluğu son maçta kaybettiği Almanya Bundesliga’da ise ilk 5 haftayı 3 galibiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. Son 2 haftada Freiburg ve Wolfsburg’a karşı kazandılar. Şampiyonlar Ligi dönüşünde kazanarak güven tazeleyen Dortmund, ligde liderin 2 puan gerisinde yer alıyor. Liderlik koltuğuna oturmak isteyen konuk ekip, son 4 haftadan galip çıkan Hoffenheim’a karşı deplasmanda konuk olacak.

Hoffenheim – Borussia Dortmund Maç Bilgileri

Hoffenheim – Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele PreZero Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hoffenheim takımında Stanley Nsoki, Dennis Geiger ve Marco John’un sakatlıkları devam ediyor. Dortmund cephesinde ise Morey, Julien Duranville ve Thomas Meunier’in sakatlıkları devam ediyor.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Ozan Kabak, Kevin Akpoguma, Tom Bischof, Marius Bülter, Wout Weghorst, Pavel Kaderabek, Angelo Stiller, Ihlas Bebou, Julian Justvan, Andrej Kramaric.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Alexander Meyer, Mats Hummels, Emre Can, Marcel Sabitzer, Felix Nmecha, Julian Brandt, Donyell Malen, Sebastien Haller, Marius Wolf, Youssoufa Moukoko, Marco Reus.

İddaa Tahmini

Bir tarafta ligde 4’te 4 yapmayı başaran Hoffenheim, diğer tarafta ise ilk 5 hafta namağlup bir performans ortaya koyan Dortmund var. İki takımda son haftalarda harika performanslar sergiledi. Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, Hoffenheim ile Dortmund’un birbirlerine ilk yarıda üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.24

intobet Oranı: İY 0, Oran 2.55

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Dortmund rakibine ilk yarıda 2-1’lik üstünlük kurmayı başarırken, ikinci yarıda farkı 2’ye çıkardı ve deplasmandan galibiyetle dönmeyi başardı. Sarı Siyahlılar formda rakibi karşısında bu hafta hataya izin vermedi.