Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Strasbourg Lens Maç Tahmini 29.09.2023

29 Eylül Cuma akşamı Fransa Ligue 1‘de 7. hafta heyecanı başlarken, Strasbourg ile Lens kozlarını paylaşacak. Günün tek Ligue 1 mücadelesi Türkiye saati ile 22.00’de başlarken, beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Strasbourg galibiyetine 3.30, beraberliğe 3.40, Lens galibiyetine ise 2.25 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Strasbourg Üst Sıraları Bırakmadı

Strasbourg deplasmanda kazanarak, Fransa Ligue 1’de üst sıraları bırakmadı. Yeni sezonda göreve Patrick Vieira’yı getiren ve 8 yeni transferle kadrosunu güçlendiren ev sahibi, ilk 6 haftalık fikstürü 3 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bıraktı. Lyon, Toulouse ve Metz karşısında kazanan ekip, deplasmanda ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta Metz’e karşı alırken, aynı zamanda ilk kez kalesini bu sezon bir maçta gole kapatmayı başardı. Nice mağlubiyetinin ardından Montpellier beraberliğiyle puan kayıplarına devam eden Strasbourg, hem puan kayıplarına son vermeyi başardı hem de ilk haftada itibaren yaşadığı savunma zafiyetlerine Marvin Senaya hamlesiyle son verdi. Genç savunmacı ilk 11’de yer aldığı ilk maçta iyi bir performans sergiledi. İç saha galibiyetlerine devam etmek isteyen Strasbourg, bu hafta sahasında Lens’i konuk edecek.

Lens Kabustan Uyandı

Lens, Fransa Ligue 1’de ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta Toulouse’a karşı iç sahada aldı. Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecekleri sezona kabus gibi bir başlangıç yapan Franck Haise’nin öğrencileri, ligde ilk 5 haftalık fikstürden sadece 1 puan çıkarabildi. Geçen sezonki performansından çok uzak bir sezon başlangıcı yapan konuk ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk sınavını Sevilla deplasmanında verirken, evine 1-1’lik beraberlikle döndü. İki kulvarda birden puan kayıplarına çözüm bulamayan ekip, geçtiğimiz hafta Toulouse karşısında 1-0 geriden gelerek aldığı 2-1’lik galibiyetle, kabustan uyandı. Maça son derece kötü bir başlangıç yapmalarına karşın, Wesley Said’in ilk yarının son dakikalarına doğru attığı gol konuk ekibi umutlandırdı. İkinci yarıda çok daha iyi bir performans sergileyen Lens, galibiyeti golünü bitime 6 dakika kala Morgan Guilavogui ile buldu. Sezonun ilk galibiyetiyle eski günlerine geri dönüş için umutlanan Lens, bu kez sezonun ilk deplasman galibiyetini almak istiyor.

Straasbourg – Lens Maç Bilgileri

Strasbourg – Lens Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Meinau Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Strasbourg cephesinde Karol Fila’nın sakatlığı bulunuyor. Lens takımında ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Pierre-Gabriel, Abakar Sylla, Maxime Junior Mwanga, Marvin Senaya, Sanjin Prcic, Dilane Bakwa, Adrien Thomasson, Jeanricner Bellegarde, Mouhamadou Diarra, Emanuel Emegha.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Jonathan Gradit, Facundo Medina, David Costa, Kevin Danso, Morgan Guilavogui, Salis Abdul Samed, Angelo Fulgini, Deiver Machado, Andy Diouf, Florian Sotoca.

İddaa Tahmini

Fransaa Ligue 1 sahnesinde kabustan uyanmayı başaran Lens, yükselişe geçmek istiyor. İlk iç saha galibiyetini alan konuk ekip, bu kez Strasbourg karşısında sezonun ilk deplasman galibiyetini alacak ve Ligue 1’in alt sıralarından yavaş yavaş kurtulmaya başlayacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.98

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.25

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Yeni sezona istediği başlangıcı yapamayan Lens, Fransa Ligue 1’de üst üste galibiyetlere imza attı. Strasbourg deplasmanında Sepe Elye Wahi’nin golü galibiyeti getirirken, 2’de 2 yapmayı başardılar. Kazananları tebrik ederiz.