İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Aston Villa Brighton Bahis Tahmini 30.09.2023

İngiltere Premier Lig’de üst üste 3 maçtır kazanan Brighton deplasmanda, Aston Villa’nın konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 14.30’da Beın Sports 3 kanalından izleyebilirsiniz.

Aston Villa ve Brighton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranları şu şekilde verilmiş. Aston Villa kazanır 2.48, beraberlik 4.00, Brighton kazanır ise 2.62 olarak açıklanmış.

Aston Villa Chelsea’yi Devirdi 

Aston Villa bu sezon Unai Emery yönetiminde iyi işlere imza atıyor. 2 hafta önce Crystal Palec’ı 3-1 ile geçmeyi başaran Aston Villa, geçtiğimiz hafta sonu ise Stamford Bridge’de Chelsea’yi 1-0 ile geçmeyi başardı. İkinci yarıda buldukları tek golle 3 puanı alan Aston Villa’da moraller yerinde. Premier Lig’de geride kalan 6 haftada 4. Galibiyetini alan Aston Villa, üst sıraları zorlamaya devam ediyor. Bu hafta sonu ise Villa Park’da Brighton ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Aston Villa’da Emiliano Buendia, Tyrone Minos, Bertrand Traore ve Alex Moreno’nun sakatlıkları sürüyor. 

Brighton 3 Maçtır Kazanıyor 

Brighton Premier Lig’de galibiyet serisini 3 maça çıkarttı. Geçtiğimiz hafta sonu Bournemouth’u konuk eden Brighton, 1-0 geriye düştüğü maçtan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Son haftalarda galibiyet serisini sürdüren Roberto De Zerbi’nin ekibi üst üste 3 maçtır kazanıyor. West Ham mağlubiyetinin ardından çıkışa geçen Brighton, bu hafta Villa Park’da Aston Villa’ya konuk olacak. Geçen hafta olduğu gibi bu hafta yine Mitoma ve Joao Pedro’ya büyük iş düşecek. Karşılaşma öncesinde Brighton’da Julie Ensico’nun sakatlığı sürüyor. 

Aston Villa – Brighton Maç Bilgileri

Aston Villa – Brighton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Villa Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Aston Villa’da Emiliano Buendia, Tyrone Minos, Bertrand Traore ve Alex Moreno’nun sakatlıkları sürüyor. Brighton’da Julie Ensico’nun sakatlığı sürüyor. 

Aston Villa'nın İlk 11'i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Emiliano Martinez, Lucas Digne, Tyrone Mings, Ezri Konsa, Matty Cash, Douglas Luiz, Boubacar Kamara, John McGinn, Moussa Diaby, Leon Bailey, Ollie Watkins

Brighton'ın ilk 11’i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Jason Steele, James Milner, Jan Paul van Hecke, Lewis Dunk, Pervis Estupinan, Pascol Gross, Mahmoud Dahoud, Solly March, Joao Pedro, Kaoru Mitoma, Danny Welbeck

İddaa Tahmini

Brighton Premier Lig’de üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Bournemouth karşısında da 3-1 kazanmayı başardılar. Son 3 maçını kazanan Brighton’da moraller yerinde. Aston Villa ise geçen hafta Chelsea deplasmanından 3 puan çıkarttı. Watkins’in golüyle 1-0 kazanılar. Son 2 maçında fire vemeyen Aston Villa, bu hafta Brighto’ı ağırlayacak. Gollü bir maç beklentim var. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.24

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.40

Maç Sonucu: 6-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Aston Villa farka gitti. Villa Park’da konuk ettikleri Brighton’ı 6-1 mağlup ederek dikkat çektiler.