İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Girona Real Madrid İddaa Tahmini 30.09.2023 

İspanya La Liga’da üst üste 6 maçtır kazanan Girona evinde, Real Madrid karşısında da galibiyet arayacak. Mücadeleyi saat 19.30’da S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Girona ve Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Girona kazanır 3.55, beraberlik 3.95, Real Madrid kazanır ise 1.98 olarak açıklanmış.  

Girona La Liga’nın Yeni Lideri 

Girona bu sezon La Liga’da harikalar yaratıyor. Geçtiğimiz hafta içi La Ceramica’da Villarreal’in konuğu olan Michel’in ekibi sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. 1-0 geriye düştüğü maçtan 3 puan çıkartmayı başaran Girona’da moraller yerinde. Üst üste 7 maçtır kaybetmeyen ve 6 maçtır da kazanan Girona, La Liga’da liderliğe yükseldi. Bu hafta sonu ise Montilvi’de Real Madrid’i konuk edecekler. Bu sezon Montilivi’de oynadığı 3 maçı da kazanan Girona, Real Madrid karşısında da 3 puan hedefliyor. Karşılaşma öncesinde Girona’da Toni Villa, Ricard Artero ve Bernardo Espinosa’nın sakatlıkları sürüyor. 

Real Madrid Liderlik Peşinde 

Real Madrid geçtiğimiz hafta içi Santiago Bernabeu’da konuk ettiği Las Palmas karşısında kazanarak moral buldu. Sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılan Real Madrid daha farklı bir galibiyette alabilirdi. Rodrygo ve Joselu’nun kaçırdığı önemli fırsatlar vardı. La Liga’da geride kalan 7 haftada tek mağlubiyeti bulunan Carlo Ancelotti’nin ekibi 18 puan topladı ve 2. Sırada yer alıyor. Bu hafta sonu Montilivi’de lider Girona’nın konu olacaklar. Karşılaşma öncesinde Real Madrid’de Arda Güler, Eder Militan ve Thibaut Courtois’in sakatlıkları devam ediyor. 

Girona – Real Madrid Maç Bilgileri

Girona – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 19.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Montilivi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Girona’da Toni Villa, Ricard Artero ve Bernardo Espinosa’nın sakatlıkları sürüyor. Real Madrid’de Arda Güler, Eder Militan ve Thibaut Courtois’in sakatlıkları devam ediyor. 

Girona'nın İlk 11'i Belli mi?

Girona’nın muhtemel kadrosu: Paulo Gazzaniga, Miguel Gutierrez, Daley Blind, David Lopez, Arnau Martinez, Aleix Garcia, Yan Couto, Yangel Herrera, Viktor Tsygankov, Savio, Christian Stuani

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Eder Militao, David Alaba, Fran Garcia, Federico Valverde, Aurelin Tchouameni, Eduardo Camavinga, Jude Bellingham, Rodrygo, Joselu

İddaa Tahmini

Girona La Liga’nın yeni lideri oldu. Hafta içi La Ceramica’da Villareal’i 2-1 ile geçen Michel’in öğrencileri liderliğe yükseldi. La Liga’da üst üste 6 maçtır kazanıyorlar ve bu sezon mağlubiyet yüzü görmediler. Real Madrid ise hafta içi Las Palmas’ı Bernabeu’da 2-0 ile geçerek moral buldu. Real Madrid kazanırsa lider olacak ama işleri kolay değil. Gollere yöneleceğim. Montilivi’de Girona çok etkili. 3 gol barajı aşılır. Tercihim 2.5 gol üstü. 

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.42

Hovarda Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.58

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid liderliği kaptı. Montilivi’de konuk oldukları Girona’yı 3-0 ile geçtiler.