İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Rayo Vallecano Mallorca Bahis Tahmini 30.09.2023 

İspanya La Liga’da üst sıra takibini sürdürmek isteyen Rayo Vallecano evinde, Mallorca’yı konuk edecek. Mücadelenin saat 17.15’de başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Rayo VallecanoMallorca arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranları şu şekilde. Rayo Vallecano kazanır 2.25, beraberlik 3.25, Mallorca kazanır ise 3.45 olarak açıklanmış.

Rayo Vallecano Favori Taraf 

Rayo Vallecano son haftalarda mağlubiyet yüzü görmüyor. La Liga’da oynadıkları son 3 maçtan da puan çıkartmayı başardılar. Geçtiğimiz hafta içi Cadiz’in konuğu olan Francisco Rodriguez’in öğrencileri sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Son 3 maçında ise 5 puan çıkarttıklarını belirtelim. Bu hafta sonu ise Vallecas’da Mallorca’yı konuk edecekler. Maçın favorisi olarak gösterilen Rayo Vallecano, bu sezon taraftarı önünde sadece Atletico Madrid’e karşı mağlup oldu. 2 hafta önce bu sahada konuk ettikleri Villarreal ile 1-1 berabere kalmışlardı. Karşılaşma öncesinde Rayo Vallecano’da Randy Nteka’nın sakatlığı sürüyor.

Mallorca’dan 1 Puan 

Mallorca La Liga’da geçtiğimiz hafta içi sahasında konuk ettiği Barcelona’dan puan almayı başardı. Üstelik galibiyeti kaçırdılar da diyebiliriz. Vedat Muriqi ve Abdon Prats’ın golleriyle 2 kez öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. La Liga’da 7 hafta geride kalırken Mallorca’nın sadece 1 galibiyeti var. Bu sezon tek galibiyetini Balaidos’da Celta Vigo deplasmanında alan Javier Aguirre’nin ekibi bu hafta Vallecas’da Rayo Vallecano karşısında da 3 puan arayacak. Karşılaşma öncesinde Mallorca’da Antonio Raillo ve Pablo Maffeo’nun sakatlıkları sürüyor. 

Rayo Vallecano – Mallorca Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Mallorca Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 17.15’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rayo Vallecano’da Randy Nteka’nın sakatlığı sürüyor. Mallorca’da Antonio Raillo ve Pablo Maffeo’nun sakatlıkları sürüyor. 

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrievski, Ivan Balliu, Abdul Mumin, Aridana Hernandez, Alfonso Espino, Alvaro Garcia, Diego Mendez, Oscar Trejo, Oscar Valentin, Isi Palazon, Raul De Tomas

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Giovanni Gonzelez, Martin Valjent, Jose Copete, Jaume Costa, Dani Rodriguez, Omar Mascarell, Manu Morlanes, Amath Ndiaye, Vedat Muriqi

İddaa Tahmini

Rayo Vallecano son 3 maçında da mağlubiyet yüzü görmedi. Hafta içi Cadiz deplasmanından golsüz beraberlik ile ayrıldılar. Son 3 maçta 5 puan toplayan Francisco Rodriguez’in ekibi bu hafta Mallorca’yı konuk edecek. Mallorca ise hafta içi Barcelona’yı konuk etti ve sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Galibiyete çok yakındılar ama olmadı. Rayo Vallecano favori taraf. İç sahada konuk edecekleri Mallorca’yı mağlup ederek 3 puanı alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.97

Betelli Oranı: MS 1, Oran 2.25

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Mallorca Vallecas’da puan almayı başardı. Rayo Vallecano ile deplasmanda 2-2 berabere kaldılar.