İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Tottenham Liverpool İddaa Tahmini 30.09.2023

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi gününün kapanış maçı. Liverpool deplasmanda, Tottenham’ın konuğu olacak. Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından ekranlara gelecek.

Tottenham ve Liverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Tottenham kazanır 2.98, beraberlik 4.10, Liverpool kazanır ise 2.22 olarak açıklanmış. 

Tottenham 1 Puanı Aldı 

Tottenham’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Kuzey Londra derbisinde Arsenal’a konuk olan Tottenham, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Emirates’de 2 kez geriye düştüğü maçtan 1 puan çıkartmayı başaran Anne Postecoglou’nun ekibinde moraller yerinde. Premier Lig’de bu sezon 6 hafta geride kaldı ve Tottenham’ın henüz mağlubiyeti bulunmuyor. Arsenal karşısında da 2 gol atmayı başaran Heung Min Son, Tottenham adına sezona çok iyi başladı. James Maddison ile iyi bir ikili oluşturdular. Tottenham bu hafta Liverpool’u konuk edecek. Zor bir maç onları bekliyor. Karşılaşma öncesinde Tottenham’da Bryan Gil, Rodrigo Bentancur, Ryan Sessegnon ve Ivan Perisic sakat olan isimler. 

Liverpool 5 Maçtır Kazanıyor 

Liverpool Premier Lig’de galibiyet serisini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Anfield’da West Ham’ı konuk eden Liverpool karşılaşmadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Öne geçtikleri maçta durum 1-1’e geldi ama ikinci yarıda buldukları gollerle 3 puanı kaptılar. Premier Lig’de üst üste 5. Galibiyetini alan Liverpool’un bu sezon henüz mağlubiyet yüzü görmediğini belirtelim. Tek puan kaybını ligin ilk haftasında Chelsea deplasmanında yaşamışlardı. 5 maçtır kazanan Liverpool’un 16 puanı var ve lider Manchester City’nin 2 puan gerisindeler. Bu hafta sonu Tottenham’a konuk olacak Liverpool’da Thiago ve Trendi Alexander Arnold’un sakatlıkları sürüyor. 

Tottenham – Liverpool Maç Bilgileri

Tottenham – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tottenham’da Bryan Gil, Rodrigo Bentancur, Ryan Sessegnon ve Ivan Perisic sakat olan isimler. Liverpool’da Thiago ve Trendi Alexander Arnold’un sakatlıkları sürüyor. 

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Destiny Udogie, Micky van de Ven, Cristian Romero, Emerson Royal, Yves Bissouma, Oliver Skipp, James Maddison, Heung Min Son, Dejan Kulusevski, Richarlison

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Andrew Robertson, Virgil Van Dijk, Ibrahima Konate, Trent Alexander Arnold, Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai, Cody Gakpo, Luis Diaz, Mohamed Salah, Darwin Nunez

İddaa Tahmini

Tottenham’ın bu sezon Premier Lig’de mağlubiyeti yok. 16 haftada 14 puan topladılar. Bu sezon Premier Lig’de oynadıkları 6 maçın tamamında da en az 2 gol bulduklarını belirtelim. Golcü bir takım kimliğine büründeler. Liverpool’da üst üste 5 maçtır kazanıyor. Hücum anlamında çok üretkenler. Geçen hafta West Ham’ı 3-1 ile geçtiler. Londra’da bol gol bir 90 dakika bekliyorum. En az 4 gol izleriz.

İddaa Oranı: 3.5 ÜST, Oran 1.74

Bets10 Oranı: 3.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham 9 kişi kalan rakibi karşısında 3 puan almayı başardı. 90+6’da buldukları golle Liverpool’u 2-1 mağlup ettiler.