İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Wolverhampton Manchester City İddaa Tahmini 30.09.2023

İngiltere Premier Lig’de lider konumda yer alan Manchester City deplasmanda, Wolverhampton’ın konuğu oluyor. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

Wolverhampton ile Manchester City takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Wolverhampton galibiyetine 8.30, beraberlik tercihine 5.45, Manchester City galibiyetine ise 1.37 verildiğini görüyoruz.

Wolverhampton Üstünlüğünü Koruyamadı 

Wolverhampton geçtiğimiz haftayı Premier Lig’de beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Ligin yeni takımı Luton Town’a konuk olan Wolverhampton, öne geçtiği maçtan galibiyet çıkartamadı. Sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Gary O’Neil’ın ekibinin maçı 10 kişi tamamladığını da belirtelim. Bu hafta sonu ise Molineux Ground’da Premier Lig lideri Manchester City’i konuk edecekler. Wolverhampton’ın bu maçta işi çok zor gözüküyor. Karşılaşma öncesinde Wolverhampton’da Jeanricner Bellegarde’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim. 

Manchester City Liderliğini Sürdürüyor 

Manchester City Premier Lig’de üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Pep Guardiola’nın öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu Etihad’da konuk ettiği Nottingham Forest’ı 2-0 ile geçti. Erling Haaland ve Phil Foden’ın golleriyle kazanan Manchester City galibiyet serisini 6 maça çıkarttı ve liderliğini devam ettirdi. Bu sezon ligde henüz fire vermeyen Manchester City, bu hafta sonu Molineux Ground’da Wolverhampton’a konuk olacak. Maçın net favorisi olarak gösterilen Manchester City’de eksikler var. Rodri kart cezalısı. Kevin De Bruyne, John Stones ve Bernardo Silva’nın ise sakatlıkları bulunuyor. 

Wolverhampton – Manchester City Maç Bilgileri

Wolverhampton – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve Beın Sporst 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Molineux Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolverhampton’da Jeanricner Bellegarde’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim. Manchester City’de eksikler var. Rodri kart cezalısı. Kevin De Bruyne, John Stones ve Bernardo Silva’nın ise sakatlıkları bulunuyor. 

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Hugo Bueno, Craig Dawson, Max Kilman, Nelson Semedo, Joao Victor, Joe Hodge, Mario Lemina, Pedro Neto, Hee chan Hwang, Matheus Cunha

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Josko Gvardiol, Ruben Dias, Nathan Ake, Rodri, Bernardo Silva, Jack Grealish, Phil Foden, Julian Alvarez, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Wolverhampton Premier Lig’de bu sezon sadece 1 galibiyet alabildi. Geçen hafta konuk oldukları Luton Town deplasmanında 1-1 berabere kaldılar. Sadece 4 puana sahipler. Manchester City ise liderliğini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Nottingham Forest 2-0 ile geçen Pep Guardiola’nın ekibi puanını 18 yaptı. 6 maçtır kazanıyorlar ve bu hafta Wolverhampton deplasmanında da net favoriler. Manchester City kazanarak yoluna devam eder.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.66

intobet Oranı: H2, Oran 1.87

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City bu sezon Premier Lig’de ilk mağlubiyetini yaşadı. Wolverhampton deplasmanında 2-1 kaybettiler ve 6 maçlık galibiyet serileri sona erdi.