İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham Sheffield United Bahis Tahmini 30.09.2023

İngiltere Premier Lig’de henüz galibiyeti bulunmayan Sheffield United deplasmanda, West Ham’ın konuğu olacak. Karşılaşma saat 17.00’de start alacak ve Beın Connect sitesinden izlenebilecek.

West Ham ve Sheffield United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. West Ham kazanır 1.49, beraberlik 4.75, Sheffield United kazanır ise 6.60 olarak açıklanmış. 

West Ham Favori Taraf 

West Ham 2 hafta once lider Manchester City’e direnememişti. Rakibine 3-1 kaybeden David Moyes’un öğrencileri Premier Lig’de ilk mağlubiyetini aldı. Geçtiğimiz hafta sonu ise Anfield’da konuk oldukları Liverpool karşısında da puan alamadılar. Bu maçı da 3-1 kaybeden Londra ekibinde moraller bozuk. Son 2 maçından puan çıkartamayan West Ham, bu hafta sonu son sıradaki Sheffield United’ı konuk edecek. Maçın favorisi olarak gösterilen West Ham’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Sheffield United Son Sırada 

Sheffield United’da işler yolunda gitmiyor. Premier Lig’de bu sezon 6 hafta geride kaldı ve Sheffield United’ın henüz galibiyeti bulunmuyor. Premier Lig’de şimdiye kadar sadece 1 puan toplayabildiler ve son sıradalar. Geçtiğimiz hafta sonu Bramall Lane’de Newcastle United’ı konuk eden Paul Heckingbottom’un ekibi sahadan 8-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Kulüp tarihinin en farklı mağlubiyetlerinden birini alan Sheffield United’ın bu yenilginin ardından nasıl bir performans göstereceği merak konusu. West Ham maçı öncesinde Sheffield United’da Max Lowe, John Fleck, Ben Osborn ve Rhian Brewster’ın sakatlıkları var. 

West Ham – Sheffield United Maç Bilgileri

West Ham – Sheffield United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sheffield United’da Max Lowe, John Fleck, Ben Osborn ve Rhian Brewster’ın sakatlıkları var. 

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Alphonse Areola, Emerson Palmieri, Nayef Aguerd, Kurt Zouma, Vladimir Coufal, Lucas Paqueta, Tomas Soucek, Said Benrahma, Pablo Fornals, Jarrod Bowen, Michail Antonio

Sheffield United'ın ilk 11’i Belli mi?

Sheffield United’ın muhtemel kadrosu: Wes Foderingham, George Baldock, Anel Ahmedhodzic, John Egan, Jack Robinson, Max Lowe, Chris Basham, Oliver Norwood, Ben Osborn, Bennie Traore, William Osula 

İddaa Tahmini

West Ham geçen hafta Liverpool deplasmanından puansız döndü. Anfield’da rakibine 3-1 kaybettiler. Bowen son haftalarda atıyor ama yeterli olmuyor. Son 2 maçını kaybeden West Ham bu hafta 3 puan arıyor. Sheffield United ise geçen hafta Newcastle United’a 8-0 kaybeti. Tarihinin en farklı mağlubiyetlerinden birini yaşadılar. 6 haftada sadece 1 puanları var ve son sıradalar. West Ham bu hafta kazanır ve moral bulur.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.31

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.49

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: West Ham hata yapmadı. İç sahada konuk ettikleri Sheffield United’ı 2-0 mağlup ederek moral buldular.