İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Almeria Granada Bahis Tahmini 01.10.2023 

İspanya La Liga’da henüz galibiyeti bulunmayan Almeria evinde, Granada karşısında 3 puan arıyor. Mücadeleyi saat 15.00’de S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Almeria ile Granada zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Hovarda oranlarını ele alacak olursak Almeria galibiyetinin 2.02, beraberlik tercihinin 3.75, Granada galibiyetinin ise 3.60 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Almeria 7 Maçtır Kazanamıyor 

Almeria, La Liga’da üst üste puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Ligde 7 hafta geride kaldı ve henüz Almeria’nın galibiyet alamadığını belirtelim. Geçtiğimiz hafta içi Sevilla deplasmanına konuk oldular ve mücadeleyi 5-1 kaybettiler. Sezonun en farklı yenilgisini alan Almeria’da teknik direktör Vicento Moreno’nun görevine son verildi. La Liga’da son sırada yer alan Almeria bu hafta düşme hattındaki Granada ile karşı karıya gelecek. Maç öncesinde Almeria’da savunmadan Martin Svidersky’nin sakatlığı sürüyor. 

Granada’dan 1 Puan 

Granada La Liga’da geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Los Carmenes’de konuk ettikleri Real Betis ile 1-1 berabere kaldılar. La Liga’da bu sezon 7 hafta geride kaldı ve Paco Lopez’in öğrencileri sadece 4 puan toplayabildi. Lig sonuncusu Almeria’nın sadece 2 puan önündeler ve bu hafta Almeria ile karşı karşıya gelecekler. Ligde tek galibiyeti bulunan Granada, ligin 3. Haftasında Mallorca’yı 3-2 ile geçmişti. Almeria maçı öncesinde Granada’da Jesus Vallejo’nun sakatlığı sürüyor. 

Almeria – Granada Maç Bilgileri

Almeria – Granada Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 17.15’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Juegos Mediterraneos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Almeria’da savunmadan Martin Svidersky’nin sakatlığı sürüyor. Granada’da Jesus Vallejo’nun sakatlığı sürüyor. 

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Diego Marino, Alejandro Pozo, Lucas Robertone, Chumi, Sergio Akieme, Largie Ramazani, Edgar Gonzalez, Samuel Costa, Adrian Embarba, Lazaro, Luis Suarez

Granada'nın ilk 11’i Belli mi?

Granada’nın muhtemel kadrosu: Andre Ferreira, Carlos Neva, Ignasi Miguel, Miguel Rubio, Jesus Vallejo, Jose Callejon, Oscar Melendo, Gerard Gumbau, Sergio Ruiz Alonso, Myrto Uzuni, Samuel Omorodion

İddaa Tahmini

Almeria’da işler yolunda gitmiyor. Geçen hafta içi Sevilla deplasmanında 5-1 kaybeden Almeria’da galibiyet hasreti 7 maça çıktı. Bu yenilginin ardından Vicente Moreno’nun görevine son verildi. Granada ise sahasında konuk ettiği Real Betis ile 1-1 berabere kaldılar. Geride kalan 7 haftada 4 puan toplayabildiler. İki takımda La Liga’da düşme hattında yer alıyor. Ligin zayıf iki takımının maçında karşılıklı goller bekliyorum. İki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.47

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Almeria 3-0 öne geçtiği maçtan galibiyet çıkartamadı. Granada ile 3-3 berabere kaldılar.