İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Atletico Madrid Cadiz İddaa Tahmini 01.10.2023 

İspanya La Liga’da son 2 maçını kazanarak geçen Atletico Madrid evinde, Cadiz ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 22.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Atletico Madrid bugün Cadiz karşısında maçın net favorisi. Betelli oranlarını ele alırsak ev sahibi Atletico Madrid galibiyetine 1.38, beraberlik tercihine 4.90, Cadiz galibiyetine 8.90 oran veriyor. 

Atletico Madrid Favori Taraf 

Atletico Madrid La Liga’da zirve takibini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta içi El Sadar’da Osasuna’ya konuk olan Diego Simeone’nin ekibi sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Bir önceki hafta sonu ise Wanda Metropolitano’da Real Madrid’i 3-1 ile geçmişlerdi. Bu sezon La Liga’da 6 maçta 13 puan toplayan Atletico Madrid, lider Girona’nın 6 puan gerisinde ve 1 maçı da eksik. Bu hafta sonu iç sahada Cadiz’i konuk edecek Atletico Madrid maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Atletico Madrid’de Alvaro Morata kart cezalısı. Pablo Barrios, Çağlar Söyüncü ve Memphis Depay ise sakat. 

Cadiz’den 1 Puan 

Cadiz, geçtiğimiz hafta içi Nuevo Mirandilla’da konuk ettiği Rayo Vallecano ile golsüz berabere kaldı. La Liga’da bu sezon 7 hafta geride kalırken Cadiz’in 9 puanı bulunuyor. Sergio Gonzaelez’in öğrencileri taraftarı önünde aldığı puanlar ile dikkat çekerken, deplasman maçlarında ise oldukça formsuz. Geçen hafta Real Betis deplasmanında 1-1 berabere kalan Cadiz, sezonun ilk deplasman puanını almıştı. Bu hafta konuk olacakları Atletico Madrid karşısında da işleri zor. Maç öncesinde Cadiz’de Brian Ocampo ve Fede San Emeterio’nun sakatlıkları devam ediyor. 

Atletico Madrid – Cadiz Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Cadiz Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 19.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’de Alvaro Morata kart cezalısı. Pablo Barrios, Çağlar Söyüncü ve Memphis Depay ise sakat. Cadiz’de Brian Ocampo ve Fede San Emeterio’nun sakatlıkları devam ediyor. 

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Cesar Azpilicueta, Stefan Savic, Mario Hermoso, Marcos Llorente, Koke, Rodrigo de Paul, Thomas Lemar, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Memphis Deapay

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muhtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Iza Carcelon, Luis Hernandez, Fali, Javier Hernandez, Ivan Alejo, Fede San Emeterio, Ruben Alcaraz, Darwin Machis, Chris Ramos, Roger Marti

İddaa Tahmini

Atletico Madrid son 2 maçında da fire vermedi. Real Madrid’i 3-1, Osasuna’yı ise deplasmanda 2-0 ile geçti. Diego Simeone’nin öğrencileri sezona iyi başladı ve lider Gİrona’nın takibini devam ettiriyorlar. Cadiz ise deplasmanda hiç güven vermiyor. La Liga’da hafta içi Rayo Vallecano ile golsüz berabere kaldılar. Bu sezon taraftarı önünde iyi oynuyorlar ama deplasman karneleri kötü. Atletico Madrid’e direnemezler. Ev sahibi bu maçı da kazanarak galibiyet serisini devam ettirir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.20

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.38

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Cadiz 2-0 öne geçtiği maçı puansız kapattı. Wanda Metropolitano’da Atletico Madrid’e 3-2 kaybettiler.