İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Betis Valencia İddaa Tahmini 01.10.2023 

İspanya La Liga’da son 2 maçında da puan kaybeden Valencia deplasmanda, Real Betis’in konuğu oluyor. Zorlu mücadele saat 22.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Real Betis ve Valencia arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Real Betis kazanır 2.32, beraberlik 3.40, Valencia kazanır ise 3.20 olarak açıklanmış.

Real Betis Galibiyet Peşinde

Real Betis geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Los Carmenes’de konuk oldukları Granada ile 1-1 berabere kaldılar. Assane Diao’nun golüyle öne geçtiler ama üstünlükleri kısa sürdü. La Liga’da oynadığı son 3 maçta da galibiyet alamayan Real Betis’de işler pek yolunda gitmiyor. Manuel Pellegrini’nin öğrencileri bu hafta sonu ise Benito Villamarin’de Valencia’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Real Betis’de Nabil Fekir, Luiz Henrique ve Youssouf Sabaly sakat olan isimler. 

Valencia Evinde Kaybetti 

Valencia La Liga’da son 2 haftada 5 puan bıraktı. Geçtiğimiz hafta içi Mestalla’da konuk ettikleri Real Sociedad karşısında puan alamadılar. İlk yarıda yediği golle mücadeleden 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılan Valencia’da Selim Amallah kırmızı kart görmüş ve Valencia ikinci yarının tamamını 10 kişi oynamıştı. Son 2 haftada Almeria ve Real Sociedad maçlarında 5 puan kaybeden Valencia’yı bu hafta yine zor bir 90 dakika bekliyor. Benito Villamarin’de Real Betis’e konuk olacaklar. Maç öncesinde Valencia’da Alberto Mari, Sergi Canos ve Jesus Vazquez sakat. Selim Amallah ise kart cezalısı. 

Real Betis – Valencia Maç Bilgileri

Real Betis – Valencia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Villamarin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Betis’de Nabil Fekir, Luiz Henrique ve Youssouf Sabaly sakat olan isimler. Valencia’da Alberto Mari, Sergi Canos ve Jesus Vazquez sakat. Selim Amallah ise kart cezalısı. 

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Rui Silva, Abner Vinicius, Luiz Felipe, German Pezzela, Youssouf Sabaly, Marc Roca, Guido Rodriguez, Ayoze Perez, Isco, Luiz Henrique, Willian Jose

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Jose Luis Gaya, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Justin Kluivert, Hugo Duro, Hugo Duro

İddaa Tahmini

Real Betis’de galibiyet hasreti 3 maça çıktı. Geçtiğimiz hafta içi Granada’da konuk olan Pellegrini’nin öğrencileri sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. La Liga’da bu sezon sadece 2 kez kazanabildiler. Valencia ise geçen hafta içi Mestalla’da Real Sociedad’dan puan alamadı. Rakibine 1-0 kaybettiler ve son 2 maçta 5 puan bıraktılar. Benito Villamarin’de Real Betis maçın favorisi. Valencia karşısında kazanarak kötü seriyi sona erdirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.02

Betroad Oranı: MS 1, Oran 2.32

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Betis rahat bir galibiyet aldı. Valencia’yı 3-0 mağlup ettiler ve kötü gidişatı sonlandırdılar.