Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fatih Karagümrük Kasımpaşa Bahis Tahmini 01.10.2023 

Trendyol Süper Lig’de Pazar günü 4 maç var. Günün ilk maçında, Fatih Karagümrük ile Kasımpaşa karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 13.30’da Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Fatih Karagümrük ve Kasımpaşa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Fatih Karagümrük kazanır 2.38, beraberlik 3.74, Kasımpaşa kazanır ise 3.01 olarak açıklanmış.

Fatih Karagümrük’den 1 Puan 

Fatih Karagümrük Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Pendikspor deplasmanında 1-1 berabere kaldılar. Fatih Karagümrük’e 1 puanı getiren gol ise uzatma dakikalarında Valentin Eysseric’den geldi. Süper Lig’de geride kalan 6 haftada sadece 1 galibiyet alabilen Alparslan Erdem’in öğrencileri bu hafta ise Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Fatih Karagümrük’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. 

Kasımpaşa’dan Sürpriz Galibiyet 

Kasımpaşa Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu sürpriz bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Adana Demirspor’u 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular. Süper Lig’de 4 maçlık kazanamama serisini sona erdiren Kemal Özdeş’in ekibinde moraller yerinde. Bu sezon Süper Lig’de sadece 1 yenilgisi bulunan Kasımpaşa’nın tek mağlubiyetini Trabzonspor karşısında aldığını belirtelim. Bu hafta ise İstanbul derbisinde Fatih Karagümrük’ün konuğu olacaklar. Karşılaşma öncesinde Kasımpaşa’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Fatih Karagümrük – Kasımpaşa Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Matias Dituro, Frederic Veseli, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Levent Mercan, Marcus Rohden, Sofiane Feghouli, Adnan Uğur, Can Keleş, Adem Ljajic, Kevin Lasagna

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Andreas Gianniotis, Claudio Winck, Kenneth Omeruo, Yasin Özcan, Duhan Aksu, Gökhan Gül, Aytaç Kara, Ben Ouanes, Haris Hajradinovic, Iron Gomis, Mamadou Fall

İddaa Tahmini

Fatih Karagümrük geçen hafta Pendikspor deplasmanından 1 puan ile döndü. Geriye düştükleri maçtan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Uzatma dakikalarında da birçok pozisyon buldular ama değerlendiremediler. Kasımpaşa ise sürpriz yaptı. İç sahada konuk ettiği Adana Demirspor’u 2-1 mağlup ettiler. 4 maç aradan sonra kazanarak moral bulan Kasımpaşa, bu hafta istanbul derbisinde 3 puan arayacak. Gollü bir maç bekliyorum. Her iki takımda kolay skor buluyor. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.38

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Semt derbisinde kazanan Kasımpaşa oldu. Fatih Karagümrük’ü deplasmanda 3-2 mağlup ettiler.