Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Çaykur Rizespor İddaa Tahmini 01.10.2023 

Trendyol Süper Lig’de yoluna doludizgin devam eden Fenerbahçe iç sahada, Çaykur Rizespor’u ağırlıyor. Karşılaşmanın saat 16.00’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Fenerbahçe kazanır 1.38, beraberlik 5.37, Çaykur Rizespor kazanır ise 8.92 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın H1 tercihine 20.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Fenerbahçe 6 Maçtır Kazanıyor 

Fenerbahçe’de galibiyet serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içi erteleme maçında Başakşehir’i konuk eden İsmail Kartal’ın ekibi sahadan 4-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de bu sezon galibiyet serisini 6 maça çıkartan Fenerbahçe’de moraller yerinde. 18 puan ile liderliğini devam ettiren Sarı Lacivertliler, ezeli rakibi Galatasaray’ın 2 puan önünde liderliğini devam ettiriyor. Başakşehir karşısında 2 gol atan Sebastian Szymanski, galibiyetin baş mimarı olmuştu. Bu hafta Çaykur Rizespor’u konuk edecek Fenerbahçe yine karşılaşmanın favorisi. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Luan Peres, Emre Mor, Lincoln ve Cengiz Ünder sakat olan isimler. 

Çaykur Rizespor Evinde Kazanamadı

Çaykur Rizespor Süper Lig’de üst üste 5 maçtır yenilgi yüzü görmüyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Sivasspor’u konuk eden İlhan Palut’un öğrencileri sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de oynadığı son 5 maçını da kaybetmeyen Karadeniz ekibi tek mağlubiyetini ise ligin ilk haftasında Adana Demirspor deplasmanında yaşadı. Son dakikada yedikleri golle maçı 2ğ1 kaybetmişlerdi. Süper Lig’de bu hafta sonu lider Fenerbahe’ye konuk olacak Çaykur Rizespor’da Okechukwu Azubuike’nin sakatlığı sürüyor. 

Fenerbahçe – Çaykur Rizespor Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Çaykur Rizespor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Luan Peres, Emre Mor, Lincoln ve Cengiz Ünder sakat olan isimler. Çaykur Rizespor’da Okechukwu Azubuike’nin sakatlığı sürüyor. 

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Bright Osayi Samuel, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Sebastian Szymanski, Fred İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Halil İbrahim Pehlivan, Emirhan Topçu, Husniddin Alikulov, Eray Korkmaz, Mithat Pala, İbrahim Olawoyin, Benhur Keser, Oscar Pinchi, Altin Zeqiri, Oumar Diouf

İddaa Tahmini

Fenerbahçe’de moraller yerinde. Hafta içi erteleme maçında Başakşehir’i 4 golle geçen Fenerbahçe liderliğini devam ettirdi. Süper Lig’de üst üste 6 maçtır kazanan Sarı Lacivertliler bu hafta Çaykur Rizespor karşısında da maçın favorisi. Karadeniz ekibi ise geçen hafta iç sahada konuk ettiği Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Süper Lig’de üst üste 5 maçtır kaybetmiyorlar ama bu hafta lidere karşı işleri zor. Fenerbahçe farklı kazanarak hem galibiyet serisini hem de liderliğini devam ettirir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.72

Bets10 Oranı: H1, Oran 20.00

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe baştan sona üstün oynadığı mücadeleyi farklı kazandı. Çaykur Rizespor’u 5-0, mağlup ettiler ve liderliğini korudular.