Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Konyaspor Beşiktaş İddaa Tahmini 01.10.2023 

Trendyol Süper Lig’de son 3 maçta 2 mağlubiyet alan Beşiktaş bu hafta deplasmanda, Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 19.00’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim. 

Konyaspor ve Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Konyaspor kazanır 3.51, beraberlik 3.75, Beşiktaş kazanır ise 2.13 olarak açıklanmış. 2.5 ÜST tercihi, özel oran kampanyası ile 20.00’ye yükseldi. Kazanmak için Bets10 sitesini takipte kalın.

Konyaspor’dan 1 Puan 

Konyaspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konyaspor deplasmanına konuk olan Yeşil Beyazlılar sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Geriye düştükleri maçta çabuk cevap verdiler ve 1 puan almayı başardılar. Süper Lig’de son 2 maçından da galibiyet çıkartamayan Konyaspor bu maçlarda 5 puan kaybetti. Süper Lig’de bu sezon tek yenilgisi bulunan Aleksandar Stanojevic’in öğrencileri bu hafta ise Beşiktaş’ı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Konyaspor’da Sokol Cikalleshi ve Muhammet Demir’in sakatlıkları bulunuyor.

Beşiktaş’ta Moraller Bozuk 

Beşiktaş bu sezona hiç iyi başlayamadı. Süper Lig’de geride kalan 6 haftada 3. Mağlubiyetini geçen hafta yaşadılar. Erteleme maçında Adana Demirspor’a konuk olan Şenol Güneş’in ekibi sahadan 4-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Kötü bir 90 dakika çıkartan Beşilktaş’ta Aboubakar yine skor üretti ama bu kez puan almalarına yetmedi. Son 2 deplasman maçında Trabzonspor’a ve Adana Demirspor’a kaybeden Beşiktaş, bu hafta sonu Konyaspor’un konuğu olacak. Beşiktaş’ı zor bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan’ın sakatlıkları devam ediyor. 

Konyaspor – Beşiktaş Maç Bilgileri

Konyaspor – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Konyaspor’da Sokol Cikalleshi ve Muhammet Demir’in sakatlıkları bulunuyor. Beşiktaş’ta Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan’ın sakatlıkları devam ediyor. 

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Ahmet Oğuz, Adil Demirbağ, Kahraman Demirtaş, Guilherme, Soner Dikmen, Bruno Paz, Robert Muric, Yunus Malli, Marlos Moreno, Solok Cikalleshi

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Necip Uysal, Omar Colley, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Amir Hadziahmetovic, Gedson Fernandes, Onur Bulut, Jackson Muleka, Vincent Aboubakar

İddaa Tahmini

Beşiktaş geçen hafta içi Adana Demirspor deplasmanında puan alamadı. Rakibine 4-2 kaybettiler. Son 3 maçta 2. Yenilgisini alan Şenol Güneş’in ekibinde işler yolunda gitmiyor. Konyaspor ise geçen hafta Ankaragücü deplasmanından 1 puan ile döndü. Bu sezon Süper Lig’de sadece 1 kez kaybettiler. Bu hafta konuk edeceklerİ Beşiktaş karşısında sürpriz arayacaklar. Güllü bir maç beklentim var. İki takımda kolay skor üretiyor. Bu sebeple tercihimi 2.5 gol üstünden yana kullanacağım.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.54

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş 3 puanı 2 golle aldı. Konyaspor’u deplasmanda 2-0 mağlup ederek moral buldular.