Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Adana Demirspor Alanyaspor İddaa Tahmini 01.10.2023 

Trendyol Süper Lig’de heyecan sürüyor. Alanyaspor deplasmanda, Adana Demirspor karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşmayı saat 19.00’da Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Adana Demirspor ile Alanyaspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Adana Demirspor galibiyetine 1.81, beraberlik tercihine 4.28, Alanyaspor galibiyetine ise 4.28 verildiğini görüyoruz.

Adana Demirspor’dan Sürpriz Galibiyet 

Adana Demirspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Erteleme maçında iç sahada Beşiktaş’ı konuk eden Adana Demirspor rakibin 4-2 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Maçın başından sonuna dek üstün  bir oyun oynadılar ve galibiyeti hak ettiler. Bu sezon Süper Lig’de 3. Galibiyetini alan ve puanını 11 yapan Patrick Kluivert’ın öğrencileri zirve takibini devam ettiriyor. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Alanyaspor karşısında da maçın net favorisiler. Karşılaşma öncesinde Adana Demirspor’da Kevin Rodrigues’in kart cezalısı olduğunu belirtelim. 

Alanyaspor 5 Maçtır Kazanamıyor 

Alanyaspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta puan almayı başaramadı. İç sahada konuk ettikleri lider Fenerbahçe’ye ilk yarının sonunda yedikleri golle 1-0 kaybettiler. Bu sezon Süper Lig’de ilk yenilgisini alan Alanyaspor’un en vasat performans gösterdiği maçtı diyebiliriz. Fenerbahçe karşısında pozisyon bulmakta bile güçlük çektiler. Süper Lig’de son 5 maçından ise galibiyet çıkartamayan Akdeniz ekibi bu hafta Adana Demirspor’un konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Alanyaspor’da teknik direktör Ömer Erdoğan kart cezalısı. 

Adana Demirspor – Alanyaspor Maç Bilgileri

Adana Demirspor – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Adana Demirspor’da Kevin Rodrigues’in kart cezalısı olduğunu belirtelim. Alanyaspor’da teknik direktör Ömer Erdoğan kart cezalısı. 

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Goran Karacic, Jonas Svensson, Andreaw Gravillon, Semih Güler, Yusuf Erdoğan, Badou Ndiaye, Dorukhan Toköz, Yusuf Sarı, Emre Akbaba, Younes Belhanda, Mbaye Niang

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Loide, Furkan Bayır, Fidan Aliti, Yusuf Özdemir, Joao Novais, Richard Candido, Nicolas Janvier, Efecen Karaca, Carlos Eduardo, Anderson Silva

İddaa Tahmini

Adana Demirspor’da moraller yerinde. Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından hafta içi Beşiktaş’ı 4 golle geçen Patrick Kluivert’ın ekibi zirve takibini sürdürdü. Süper Lig’de bu sezon sadece 1 maç kaybettiler. Alanyaspor ise geçen hafta iç sahada konuk ettiği Fenerbahçe’ye direnemedi. Sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar ve bu sezon ilk yenilgilerini aldılar. Fenerbahçe karşısında Alanyaspor, vasat bir performans göstermişti. Adana Demirspor’a direnemezler. Ev sahibi haftayı 3 puan ile geçer.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.55

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.81

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Adana Demirspor farka gitti. İç sahada konuk ettikleri Alanyaspor’u 4-0 ile geçtiler.