Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Darmstadt 98 Werder Bremen Maç Tahmini 01.10.2023

1 Ekim Pazar günü Almanya Bundesliga‘da 6. hafta heyecanı yaşanırken, Darmstadt 98 evinde Werder Bremen‘i konuk edecek. Türkiye saati ile 16:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Darmstadt 98 galibiyetine 2.80, beraberliğe 3.72, Werder Bremen galibiyetine ise 2.41 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde 2.5 Üst 1.69, 2.5 Alt 2.22 oran kazandırıyor.

Darmstadt 98 Galibiyetle Tanışmadı

Almanya Bundesliga’da ilk 5 hafta geride kalırken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Darmstadt 98, 4 mağlubiyet, 1 beraberlikle ligin zayıf halkaları arasında yer aldı. Lige yeni yükselen ev sahibi, Torsten Lieberknecht yönetiminde lige adapte olmakta zorlanıyor. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Stuttgart deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle dönen ve kötü gidişatını sürdüren Darmstadt 98, 5 hafta sonunda kalesinde 16 gole engel olamazken, savunma performansıyla da ligin zayıf halkaları arasında yer aldı. Rakip fileleri ise sadece 6 kez havalandırdıklarını söyleyelim. Kötü gidişata son vermek isteyen ev sahibi, bu hafta Werder Bremen’i sahasında konuk ediyor.

Werder Bremen Galibiyet Peşinde

Rakibi Darmstadt 98 gibi Almanya Bundesliga’da yeni sezona kötü bir başlangıç yapan Werder Bremen, son haftalarda ise rakibinin aksine yükselişe geçmeyi başardı. Son 2 iç saha maçından galip çıkmayı başaran konuk ekipte, deplasman kabusu ise devam ediyor. Taraftarı önünde konuk ettiği Mainz 05 ve Köln karşısında galip gelen Werder Bremen, deplasmanda ise önce Freiburg ardından Heidenheim’a karşı kaybetti. Son 3 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran konuk ekibin bu mücadelelerinde 2.5 gol barajının da aşıldığını belirtelim. Ole Werner ve öğrencileri, kalesini ise sadece Mainz 05 karşısında gole kapatabildi. Deplasmanda yaşadığı kötü gidişatı sonlandırmak isteyen Werder Bremen, ligin zayıf halkaları arasında yer alan Darmstadt 98’e deplasmanda konuk olacak.

Darmstadt 98 – Werder Bremen Maç Bilgileri

Darmstadt 98 – Werder Bremen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16:30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Böllenfalltor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Darmstadt 98 takımında Fraser Hornby’nin sakatlığı devam ediyor. Werder Bremen’de ise Niklas Stark’ın sakatlığı bulunuyor.

Darmstadt 98’in 11’i Belli mi?

Darmstadt 98’in muhtemel kadrosu: Marcel Schuhen, Christoph Klarer, Christoph Klarer, Fabian Holland, Clemens Riedel, Marvin Mehlem, Braydon Manu, Matej Maglica, Fabian Nürnberger, Oscar Vilhelmsson, Emir Karic.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Jiri Pavlenka, Anthony Jung, Senne Lynen, Milos Veljkovic, Mitchell Weiser, Romano Schmid, Niclas Füllkrug, Amos Pieper, Ilia Gruev, Marvin Ducksch, Leonardo Bittencourt.

İddaa Tahmini

İç sahada 2’de 2 yapmayı başaran Werder Bremen, sezona kötü bir başlangıç yapmasının ardından yükselişe geçti. Darmstadt 98 ise henüz galibiyetle tanışmadı. Werder Bremen’in sezonun ilk deplasman galibiyetini Darmstadt 98 karşısında alacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.08

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.41

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosunda kazanan iç saha avantajına sahip olan Darmstadt 98 oldu. Ev sahibi rakibine 4 golle üstünlük kurarken, kalesinde ise 2 gole geçit verdi.