Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Freiburg Augsburg İddaa Tahmini 01.10.2023

Almanya Bundesliga‘da 6. hafta heyecanı 1 Ekim Pazar günü devam ederken, Freiburg‘un iç sahada rakibi Augsburg. Türkiye saati ile 18:30’daa başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Schwarzwald Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Freiburg galibiyetine 1.73, beraberliğe 4.16, Augsburg galibiyetine ise 4.45 oran belirlemiş durumda.

Freiburg Kazanmak İstiyor

Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Frankfurt deplasmanına konuk olan Freiburg, evine golsüz beraberlikle dönerken, üst üste mağlubiyetlerin ardından gelen 1 puanla moral buldu. Yeni sezonun ilk 2 haftasında Hoffenheim ve Werder Bremen karşısında kazanan Christian Streich’in öğrencileri, sonrasında önce Stuttgart ardından Dortmund’a karşı kaybetti. Ligin son haftalarında etkisiz kalan Freiburg, Avrupa macerasına ise galibiyetle başladı. A Grubu’nun ilk haftasında konuk oldukları Yunanistan deplasmanında Olympiakos engelini 3-2’lik galibiyetle geçmeyi başardı. Etkisini lige taşımak isteyen Freiburg, Frankfurt beraberliğiyle birlikte toparlanma sinyalleri verdi.

Augsburg Evinde 10 Kişiyle Kazandı

Augsburg, Almanya Bundesliga’da yeni sezonun ilk galibiyetini aldı. Enrico Maassn ve öğrencileri, ilk 4 haftanın en zayıf halkaları arasında yer alırken, kötü gidişata taraftarı önünde son verdi ve Mainz 05 karşısında galip gelmeyi başardı. 1-0 geriden gelerek 2-1’lik galibiyete uzanan Augsburg, aynı zamanda 62. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etti. Toparlanma sinyalleri veren konuk ekip, önceki 4 haftada ise 2 mağlubiyet, 2 beraberliğe imza attı. 5 puanla yoluna devam eden Augsburg, bu hafta deplasmanda Freiburg’a karşı galibiyet arayacak. Bu sezon çıktıkları 5 maçın tamamında 2.5 gol barajının aşıldığını söyleyelim.

Freiburg – Augsburg Maç Bilgileri

Freiburg – Augsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 18.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Schwarzwald Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Freiburg cephesinde Nicolas Höfler kart cezalısı. Christian Günter’in ise sakatlığı bulunuyor. Augsburg takımında ise Arne Engels kart cezalısı. Masaya Okugawa ve Raphael Framberger’in ise sakatlıkları devam ediyor.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Matthias Ginter, Philipp Lienhart, Kiliann Sildillia, Manuel Gulde, Maximilian Eggestein, Kevin Schade, Roland Sallai, Vincenzo Grifo, Ritsu Doan, Michael Gregoritsch.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Tomas Koubek, Niklas Dorsch, Jeffrey Gouweleeuw, Mads Pedersen, Maximilian Bauer, Arne Maier, Fredrik Jensen, Mergim Berisha, Ruben Vargas, Drena Beljo, Ruben Vargas.

İddaa Tahmini

Ev sahibinin 5 maçını 3’ünde, konuk ekibin ise 5 maçının tamamında 2.5 gol barajı aşıldı. Bu sezon bol gollü mücadelelere imza atan taraflar, son hafta iyi performanslar sergiledi. İki takımında savunmada hatalarına devam edeceğini ve mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.46

intobet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.66

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Freiburg gol yemeden kazandı. Ev sahibi maç boyunca oyunun hakimiyetini elinde tutmayı başarırken, Augsburg karşısında gol yemeden kazandı ve mücadelede 2 gol atıldı.