İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Bologna Empoli Maç Tahmini 01.10.2023

S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 1 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 13:30’da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi 7. hafta mücadelesinde, Bologna ile Empoli karşı karşıya gelecek.

Bets10, Bologna galibiyetine 1.68, beraberliğe 3.95, Empoli galibiyetine ise 5.30 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.85, KGYOK 1.92 oran kazandırıyor.

Bologna 5 Maçtır Kaybetmiyor

İtalya Serie A Ligi’nin son 3 haftasında skor üretmeyi başaramayan Bologna, gol yollarında sergilediği kötü performansı savunma başarısıyla telafi ederken, son 5 haftada mağlubiyete yer vermedi. Sezonu açılışını Milan karşısında mağlubiyetle yapan ev sahibi, sonraki 5 haftayı 4 berberlik, 1 galibiyetle geride bıraktı. Sadece Cagliari karşısında kazanan ev sahibi, Juventus, Hellas Verona, Napoli ve Monza karşısında ise 1’er puanla yetindi. Son 3 haftada skor üretmeyi başaramayan ve kalesinde gole geçit vermeyen Bologna, yeni sezonda kolay maç kaybetmeyen bir takım kimliğine bürünse de, maç kazanmakta fazlasıyla zorlandı ve alt sırlardan kurtulamadı. İç sahada Empoli’yi konuk edecek olan Bologna, artık beraberliklere son vermek istiyor.

Empoli İlk Kez Kazandı

İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçiren Empoli, yeni sezonu ilk galibiyetini teknik adam değişikliğinin ardından Salernitana’ya karşı aldı. Sezon Paolo Zanetti yönetiminde merhaba diyen konuk ekip, ilk 5 haftanın tamamında mağlup oldu ve ligin en alt sırasına demir attı. 5 maç sonunda skor dahi üretemeyen ve kalesinde tam 13 gol gören Empoli, geçtiğimiz hafta göreve Aurelio Andreazzoli’yi getirdi. Yeni hocasıyla taraftarı önünde Salernitana’yı konuk eden Empoli, bu sezonki ilklerini yaşadı diyebiliriz. İlk golünü atıp, ilk galibiyetini alan konuk ekibin, aynı zamanda bu sezon ilk kez kalesini gole kapattığını söyleyelim. Yeni hocasıyla galibiyetlerine devam etmek isteyen Empoli, hala yoluna düşme potasının içerisinde devam ederken, bu hafta Bologna’ya karşı galibiyet arayacak.

Bologna – Empoli Maç Bilgileri

Bologna – Empoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 13.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Renato Dall Ara Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Andrea Cambiaso, Jhon Lucumi, Oussama El Azzouzi, Nicolas Dominguez, Michel Aebischer, Nikola Moro, Lewis Ferguson, Dan Ndoye, Nikola Moro, Sam Beukema.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Elia Caprile, Sebastiano Luperto, Tyronne Ebuehi, Liberato Cacace, Alberto Grassi, Jacopo Fazzini, Filippo Ranocchia, Liam Henderson, Petar Stojanovic, Tommaso Baldanzi, Francesco Caputo.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 6 hafta geride kalırken, maç kazanmakta zorlanan Bologna ile Empoli karşı karşıya geliyor. Galibiyet adına güven vermeyi başaramayan tarafların mücadelesinde, bu hafta karşılıklı golleri izleyeceğimizi düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bologna evinde 3 puanı 3 golle aldı. Harika bir hücum performansı gösteren ev sahibi, savunmada da hataya yer vermedi ve 90 dakik boyunca kalesini gole kapatttı.