İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Udinese Genoa Maç Tahmini 01.10.2023

1 Ekim Pazar günü Türkiye saati ile 16.00’da S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Udinese ile Genoa karşı karşıya gelecek.

Bluenergy Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Udinese galibiyetine 2.40, beraberliğe 3.20, Genoa galibiyetine ise 3.20 oran belirlemiş durumda.

Udinese Deplasmanda Mağlup Oldu

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Udinese, İtalya Serie A Ligi’nin zayıf halkaları arasında yer almaya devam ediyor. Andrea Sottil yönetiminde ilk 6 haftanın tamamında puan kaybeden ev sahibi, son olarak geçtiğimiz hafta Napoli’ye deplasmanda 4-1’lik skorla kaybetti. 3 mağlubiyet, 3 beraberliğe imza atan Udinese, Juventus, Fiorentina ve Napoli karşısında mağlubiyetlerden kurtulamazken, Salernitana, Frosinone ve Cagliari karşısında ise üst üste mağlubiyetler yaşadı. Kalesinde gördüğü 10 gole karşılık, rakip filelere sadece 2 kez havalandırabilen Udinese, aynı zamanda hem hücum hattı hem de savunma hattında ligin en zayıf performanslarından birini sergiledi.

Genoa Evinde Kazandı

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz haftaya kadar zor günler geçiren Genoa, harika bir galibiyetle kötü gidişata son verdi. 3 haftalık galibiyet hasretiyle evinde Roma’yı konuk eden konuk ekip, ilk 5 haftadan ise sadece 1 galibiyet çıkarabilmişti. Son haftalarda yükselişe geçen Roma karşısında alınan 4-1’lik galibiyet, Genoa cephesinde moralleri yerine getirdi. Daha önce ilk 5 haftalık fikstürde sadece Lazio’ya karşı kazandıklarını söyleyelim. 6 haftanın 4’ünde rakiplerine karşı skor üretmeyi başaran konuk ekip, sadece Torino ve Lecce deplasmanlarında skor üretemedi. Bu hafta karşı karşıya geleceği Udinese’den sezon genelinde çok daha iyi bir performans sergileyen Genoa, galibiyetlerine deplasmanda devam etmek istiyor.

Udinese – Geno Maç Bilgileri

Udinese – Genoa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bluenergy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Jordan Zemura, Nehuen Perez, Jaka Bijol, Sandi Lovric, Oier Zarraga, Florian Thauvin, Walace, Lazar Samardzic, Beto, Marley Ake.

Genoa’nın 11’i Belli mi?

Genoa’nın muhtemel kadrosu: Josep Martinez, Dragusin, Koni De Winter, Kevin Strootman, Hilvan Hefti, Milan Badelj, Morten Thorsby, Morten Frendrup, Poablo Galdames, Mateo Retegui, Mattia Aramu.

İddaa Tahmini

Puan kayıpların Roma’ya karşı aldığı rahat galibiyetle son veren Genoa, bu sezonki en iyi performansını sergiledi ve toparlanma sinyalleri verdi. İlk 6 haftanın tamamında puan kaybeden ve ligin zayıf halkaları arasında yer alan Udinese karşısında, kazanmaya devam edeceklerdir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.77

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 3.20

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Genoa deplasmanda üstünlüğünü koruyamadı. Konuk ekip 2 kez öne geçtiği mücadelede, Udinese ile 2-2 berabere kaldı ve puan kaybına engel olamadı.