UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Galatasaray İddaa Tahmini 03.10.2023 

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. Maçında Manchester United evinde, temsilcimiz Galatasaray’ı konuk edecek. Mücadeleyi saat 22.00’de EXXEN platformundan izleyebilirsiniz.

Manchester United ve Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Manchester United kazanır 1.46, beraberlik 5.01, Galatasaray kazanır ise 6.78 olarak açıklanmış.

Manchester United Evinde Kaybetti 

Manchester United UEFA Şampiyonalar Ligi’nde ilk maçta istediği sonucu alamadı. Allianz Arena’da konuk oldukları Bayern Münih’e 4-3 mağlup oldular. Bu sezon Premier Lig’de de istediği sonuçları alamayan Kırmızı Şeytanlar, geçtiğimiz hafta sonu Old Trafford’da konuk ettiği Crystal Palace’a 1-0 kaybetti. Premier Lig’de bu sezon 4. Yenilgisini alan Manchester United 10. Sıraya kadar geriledi. Öte yandan teknik direktör Erik ten Hag adına da tehlike çanları çalmaya başladı. Şampiyonalar Ligi’nde bu hafta Galatasaray’ı konuk edecen Manchester United’da Jason Sancho kadro dışı. Luke Shaw, Mason Mount, Amad Diallo ve Lisandro Martinez ise sakat olan isimler. 

Galatasaray 1 Puanla Başladı 

Galatasaray UEFA Şampiyonalar Ligi’nde A Grubuna 1 puan ile giriş yaptı. Grubun ilk maçında Rama Park’da konuk ettikleri Kopenhag ile 2-2 berabere kalalar. 2-0 geriye düştüğü maçta 2-2’yi bulan Galatasaray, bu kez Old Trafford’da Manchester United karşısında sürpriz arayacak. Süper Lig’de üst üste galibiyetler alarak zirve yarışını sürdüren Okan Buruk’un öğrencileri hafta sonu Ankaragücü karşısında 2-1 kazanarak galibiyet serisini 6 maça çıkarttı ve Manchester United maçı öncesinde moral buldu. Galatasaray’ı son derece zor bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde Galatasaray’da Kazımcan Karataş’ın sakatlığı sürüyor. 

Manchester United – Galatasaray Maç Bilgileri

Manchester United – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Andre Onana, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Raphael Varane, Sergio Reguilon, Casemiro, Christian Eriksen, Scott McTominay, Bruno Fernandes, Rasmus Höjlund, Marcus Rashford

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Davinson Sanchez, Victor Nelsson, Angelino, Lucas Toreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Wilfried Zaha, Tete, Mauro Icardi

İddaa Tahmini

Galatasaray hafta sonu Ankaragücü engelin 2-1 ile geçti ve Manchester United maçı öncesinde moral buldu. Şampiyonalar Ligi’nde grubun ilk maçında Kopenhag ile 2-2 berabere kalan Galatasaray’ı bu kez zor bir maç bekliyor. Manchester United ise grubun ilk maçında Bayern Münih’e deplasmanda 4-3 kaybetti ve gruba puansız başladı. Öte yandan Premier Lig’de hafta sonu Crystal Palace’a 1-0 kaybettiler. Reaksiyon göstermeleri şart ve sezona kötü girdiler. Galatasaray karşısında farklı kazanarak moral bulurlar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.69

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.86

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray sürpriz yaptı. Old Trafford’da Manchester United’ı 3-2 mağlup ettiler ve grupta ilk galibiyetini aldılar.