UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Kopenhag Bayern Münih İddaa Tahmini 03.10.2023 

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. Maçında Kopenhag evinde, Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

Kopenhag ve Bayern Münih arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Kopenhag kazanır 13.71, beraberlik 7.47, Bayern Münih kazanır ise 1.21 olarak açıklanmış.

Kopenhag Evinde Kaybetti 

Kopenhag Danimarka Süper Ligi’nde geçtiğimiz hafta Parken’de puan alamadı. İç sahada konuk ettikleri Midtjylland’a 2-0 mağlup oldular. Sezonun 2. Yenilgisini alan Jacob Neestrup’un ekibi bu mağlubiyete rağmen liderliğini sürdürdü. Bu sezon 2 yenilgilerini de Parken’de aldılar. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise A Grubunun ilk maçında Galatasaray’a konuk olan Kopenhag, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Bu kez çok daha zorlu bir rakip olan Bayern Münih ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Kopenhag’da Elias Jelert kart cezalısı. Nicolai Boilesen’in ise sakatlığı devam ediyor. 

Bayern Münih Liderliği Kaptırdı 

Bayern Münih grubun ilk maçında Manchester United ile karşı karşıya geldi ve rakibini 4-3 mağlup ederen Şampiyonlar Ligi’ne 3 puan ile giriş yaptı. Grubun favorisi olarak gösterilen Thomas Thuchel’in öğrencileri bu hafta Parken’de Kopenhag’ın konuğu olacak. Bundesliga’da hafta sonu Leipzig ile 2-2 berabere kalan Bayern Münih, 1 puanı Kane ve Sane’nin golleriyle kurtardı. Liderliği ise Bayer Leverkusen’e kaptırdılar. Kopenhag maçı öncesinde Bayern Münih’de Serge Gnabry ve Manuel Neuer’in sakatlıkları devam ediyor. 

Kopenhag – Bayern Münih Maç Bilgileri

Kopenhag – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformu tarafından Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Istvan Kovacs. Mücadele Parken Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kopenhag’da Elias Jelert kart cezalısı. Nicolai Boilesen’in ise sakatlığı devam ediyor. Bayern Münih’de Serge Gnabry ve Manuel Neuer’in sakatlıkları devam ediyor. 

Kopenhag'ın ilk 11’i Belli mi?

Kopenhag’ın muhtemel kadrosu: Kamil Grabara, Birger Meling, Kevin Diks, Denis Vavro, Elias Jelert, Diogo Gonçalves, Rasmus Falk, Mohamed Elyounoussi, Elias Achouri, Roony Bardghji, Orri Oskarsson

Bayern Münih'in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Alphonso Davies, Min-jae Kim, Matthijs de Ligt, Benjamin Pavard, Leroy Sane, Konrad Laimer, Joshua Kimmich, Jamal Musiala, Thomas Müller, Harry Kane,

İddaa Tahmini

Kopenhag grubun ilk maçında karşı karşıya geldiği Galatasaray ile 2-2 berabere kaldı. 2-0 öne geçmeyi başardılar ama 10 kişi kaldıktan sonra arka arkaya goller yiyerek maçı 2-2 tamamladılar. Bayen Münih ise gruba galibiyet ile başladı. İlk maçta Manchester United’ı 4-3 mağlup etmeyi başardılar. Grubun favorisi olarak gösterilen Bayern Münih’den Kopenhag karşısında da rahat bir galibiyet bekliyorum. Tuchel’in ekibi en az 2 farklı kazanarak kolay bir 3 puan alır. 

İddaa Oranı: H2, Oran 1.37

Bets10 Oranı: H2, Oran 1.55

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih 2’de 2 yaptı. 1-0 geriye düştükleri maçta Kopenhag’ı 2-1 mağlup ederek liderliğini devam ettirdiler.