UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Leipzig Manchester City İddaa Tahmini 04.10.2023 

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 2. Maçında Manchester City deplasmanda, Leipzig’in konuğu olacak. Mücadeleyi saat 22.00’de EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.

Leipzig ve Manchester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Leipzig kazanır 4.65, beraberlik 4.33, Manchester City kazanır ise 1.71 olarak açıklanmış.

Leipzig Sürpriz Peşinde 

Leipzgi’in grubun ilk maçında Young Boys deplasmanında kazanmasını bekliyordum ve beklediğim gibi de oldu. Wankdorf’da rahat bir galibiyet aldılar ve Young Boys engelini 3-1 ile geçtiler. Almanya Bundesliga’da da önemli sonuçlar alan Marco Rose’un ekibi geçtiğimiz hafta sonu lider Bayern Münih ile 2-2 berabere kaldı. 2-0 öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar. Şampiyonalar Ligi’nde bu hafta Manchester City’i konuk edecek Leipzig sürpriz arayacak. Karşılaşma öncesinde Leipzig’de Willi Orhan, Dani Olmo ve Amadou Haidara’nın sakatlıkları sürüyor.  

Manchester City 3 Puanla Başladı 

Manchester City Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu sürpriz bir yenilgi aldı. Molineux Ground’da konuk oldukları Wolverhampton’a 2-1 kaybettiler. Julian Alvarez’in harika golüyle durumu eşitlediler ama puan alamadılar. Bu sezon Premier Lig’de ilk yenilgisini alan Manchester City bu mağlubiyete rağmen liderliğini devam ettiriyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise bu hafta Leipzig’in konuğu olacaklar. Grubun ilk maçında Etihad’da konuk ettiği Kızılyıldız’ı 3-1 ile geçen Pep Guardiola’nın ekibi Leipzig deplasmanında da maçon favorisi. Karşılaşma öncesinde Manchester City’de Kevin De Bruyne, Bernardo Silva ve John Stones’un sakatlıkları sürüyor. 

Leipzig – Manchester City Maç Bilgileri

Leipzig – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig’de Willi Orhan, Dani Olmo ve Amadou Haidara’nın sakatlıkları sürüyor. Manchester City’de Kevin De Bruyne, Bernardo Silva ve John Stones’un sakatlıkları sürüyor. 

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Benjamin Hendrichs, Mohamed Simakan, Castello Lukeba, David Raum, Xaver Schlager, Kevin Kampl, Xavi Simons, Emil Forsberg, Lois Openada, Yussuf Poulsen

Manchester City’nin 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Josko Gvardiol, Ruben Dias, Nathan Ake, Rodri, Bernardo Silva, Jack Grealish, Phil Foden, Julian Alvarez, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Leipzig grubun ilk maçında Young Boys’u rahat geçmişti. Rakibini 3-1 mağlup ederek 3 puanı aldılar. Bundesliga’da da zirve takibini sürdüren Leipzig, geçtiğimiz hafta Bayern Münih ile 2-2 berabere kaldı. Manchester City ise grubun ilk maçında karşı karşıya geldiği Kızılyıldız’ı 3-1 ile geçmişti. İkinci yarıdaki gollerle 3 puanı aldılar. Premier Lig’de ise geçen hafta Wolverhampton’a 2-1 kaybeden Manchester City sezonun ilk yenilgisini yaşadı. Şampiyonalar Ligi’nde bu hafta Leipzig’in konuğu olacaklar. Pep Guardiola’nın öğrencileri Leipzig deplasmanında da kazanır ve 2’de 2 yapar. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.49

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.71

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City rahat kazandı. Leipzig’i deplasmanda 3-1 mağlup ettiler ve 2’de 2 yaptılar.