UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Kızılyıldız Young Boys İddaa Tahmini 04.10.2023 

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 2. Maçında, Kızılyıldız ile Young Boys kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadele saat 19.45’de start alacak ve EXXEN platformundan izlenebilecek.

KızılyıldızYoung Boys arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Kızılyıldız kazanır 2.16, beraberlik 3.82, Young Boys kazanır ise 3.26 olarak açıklanmış.

Kızılyıldız Üstünlüğünü Koruyamadı 

Kızılyıldız, geçtiğimiz hafta sonu Sırbistan Süper Ligi’nde tek golle kazandı Rajko Mitic’de konuk ettikleri Radnicki Nis’i 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular. Şampiyonalar Ligi’nde ise grubun ilk maçında Manchester City’e konuk olan Sırp temsilcisi Osman Buhari’nin golüyle öne geçti ama üstünlüğünü koruyamadı. İkinci yarıda yedikleri gollerle maçı 3-1 kaybettiler. Zor bir gruba düşen Kızılyıldız grubun 2. Maçında Young Boys’u konuk edecek. Maç öncesinde Kızılyıldız’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Young Boys’un İşi Zor 

Young Boys, İsviçre Süper Ligi’nde geçtiğimiz hafta sonu Grasshoppers deplasmanında tek golle 1-0 kazandı ve moral buldu. Cedric Itten’in golüyle 3 puanı alan Young Boys, bu hafta Şampiyonlar Ligi G Grubu 2. Maçında Kızılyıldız’ın konuğu olacak. Grupta oynadığı ilk maçta Leipzig’e 3-1 kaybettiler. Öte yandan Leipzig karşısında da vasat bir performans göstermişlerdi. Zor bir gruba düşen Young Boys’un neler yapabileceği merak konusu. Karşılaşma öncesinde Young Boys’da Loris Benito ve Kastriot Imeri’nin sakatlıkları sürüyor. 

Kızılyıldız – Young Boys Maç Bilgileri

Kızılyıldız – Young Boys Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Rajko Mitic Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Young Boys’da Loris Benito ve Kastriot Imeri’nin sakatlıkları sürüyor. 

Kızılyıldız'ın ilk 11’i Belli mi?

Kızıldılyız’ın muhtemel kadrosu: Omri Glazer, Milan Rodic, Aleksandar Dragovic, Uros Spajic, Kosta Nedeljkovic, Marko Stamenic, Vladimir Lucic, Kings Kangwa, Mirko Ivanic, Peter Olayinka, Cherif Ndiaye

Young Boys'un ilk 11’i Belli mi?

Young Boys’un muhtemel kadrosu: Anthony Racioppi, Noah Persson, Loris Benito, Mohamed Camara, Saidy Janko, Joel Monteiro, Sandro Lauper, Darian Males, Lukasz Lakomy, Meschack Elia, Cedric Itten

İddaa Tahmini

Kızılyıldız grubun ilk maçında Manchester City’e Etihad’da direnemedi. İlk yarıyı 1-0 önde kapattılar ama ikinci yarıda yediği gollerle maçı 3-1 kaybettiler. Mağlubiyete rağmen iyi bir performans gösterdiklerini belirtelim. Young Boys’da grubun ilk maçından mağlubiyet ile ayrıldı. Leipzig karşısında 3-1 mağlup oldular. Kızılyıldız deplasmanında da işleri zor. Sırp ekibinden galibiyet beklentim var. Young Boys karşısında 3 puana yakın taraflar. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.89

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.16

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Kızılyıldız evinde 1 puan aldı. İç sahada konuk ettikleri Young Boys ile 2-2 berabere kaldılar.