İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Rayo Vallecano İddaa Tahmini 07.10.2023

İspanya La Liga’da üst sıraları zorlayan Sevilla iç sahada, Rayo Vallecano ile karşı karşıya geliyor. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Sevilla ve Rayo Vallecano arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Sevilla kazanır 1.85, beraberlik 3.70, Rayo Vallecano kazanır ise 4.40 olarak açıklanmış.

Sevilla 3 Maç Sonra Kaybetti 

Sevilla’nın La Liga’da 3 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. Geçtiğimiz hafta Barcelona deplasmanına konuk olan Sevilla, Sergio Ramos’un kendi kalesine attığı golle maçı 1-0 kaybetti. La Liga’da bu sezon 4. Yenilgisini alan Sevilla bu hafta sonu ise Ramon Sanchez Pizjuan’da Rayo Vallecano ile karşılaşacak. Hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde PSV deplasmanında 2-2 berabere kalan Jose Luis Mendilibar’ın ekibi grupta 2. Puanını aldı ve ilk 2 umutlarını sürdürdü. Maç öncesinde Sevilla’da Marcao’nun sakatlığı sürüyor. 

Rayo Vallecano 1 Puanı Kurtardı 

Rayo Vallecano La Liga’da geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Son haftalarda üst üste beraberlikler alan Francisco Rodriguez’in ekibi geçen hafta Vallecas’da konuk ettiği Mallorca ile 2-2 berabere kaldı. Son 4 maçtır kaybetmiyorlar ama bu 4 maçın 3’ünde berabere kaldılar. Orta sıralarda yer alan Rayo Vallecano bu hafta sonu ise Ramon Sanchez Pizjuan’da Sevilla’nın konuğu olacak. Rayo Vallecano’yu zor bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde Rayo Vallecano’da Randy Nteka’nın sakatlığı sürüyor. 

Sevilla – Rayo Vallecano Maç Bilgileri

Sevilla – Rayo Vallecano Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Marcao’nun sakatlığı sürüyor. Rayo Vallecano’da Randy Nteka’nın sakatlığı sürüyor. 

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Marko Dmitrovic, Gonzalo Montiel, Nemanja Gudelj, Kike Salas, Marcos Acuna, Suso, Ivan Rakitic, Suso, Erik Lamela, Luis Ocampos, Youssef En Nesyri

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrievski, Ivan Balliu, Abdul Mumin, Aridana Hernandez, Alfonso Espino, Alvaro Garcia, Diego Mendez, Oscar Trejo, Oscar Valentin, Isi Palazon, Raul De Tomas

İddaa Tahmini

Sevilla hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde PSV deplasmanında 2-2 berabere kaldı. İyi bir sonuç aldılar diyebiliriz. La Liga’da ise geçen hafta Barcelona’ya kaybettiler. 3 maçlık yenilmezlik serileri sona ermiş oldu. Rayo Vallecano ise son haftalara üst üste beraberlikler alıyor. Geçen hafta Vallecas’da konuk ettikleri Mallorca ile 2-2 berabere kaldılar. Son 4 maçında 3 beraberlik alan Francisco Rodriguez’in ekibi bu hafta Sevilla deplasmanında da puan arayacak. Gollü bir maç beklentim var. Her iki takımın da hücum hattı kaliteli isimlerden oluşuyor. Her iki ekipte skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.69

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla 2-0 geriye düştüğü maçtan 1 puan çıkarttı. Mücadeleyi 2-2’lik beraberlik ile tamamladılar.