İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Mallorca Valencia Bahis Tahmini 07.10.2023

İspanya La Liga’da alt sıralarda yer alan Mallorca evinde, Valencia karşısında 3 puan arıyor. Mücadeleyi saat 19.30’da S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Mallorca ve Valencia arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Mallorca kazanır 2.50, beraberlik 3.05, Valencia kazanır ise 3.15 olarak açıklanmış.

Mallorca 3 Maçtır Kazanamıyor 

Mallorca La Liga’da geçtiğimiz hafta konuk olduğu Rayo Vallecano deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndü. Vallecas’da rakibi ile 2-2 berabere kalan Javier Aguirre’nin öğrenciler bu hafta sonu ise Valencia ile karşı karşıya gelecek. Bu sezon ligde tek galibiyeti bulunan Mallorca, ligin 5. Haftasında Celta Vigo deplasmanında Vedat Muriqi’nin golüyle 3 puanı kapmıştı. Son 3 maçından galibiyet çıkartamayan Mallorca bu hafta Valencia’yı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Mallorca’da Antonio Raillo’nun sakatlığı sürüyor. 

Valencia Deplasmanda Kaybetti 

Valencia La Liga’da son oynadığı 3 maçtan da galibiyet çıkartamadı. Geçtiğimiz hafta sonu Benito Villamarin’de konuk oldukları Real Betis karşısında 3-0 mağlup oldular. Haklı bir yenilgi alan Valencia’da puan kayıpları sürüyor. La Liga’da oynadıkları son 3 maçtan da galibiyet çıkartamayan Ruben Baraja’nın ekibi bu maçlarda sadece 1 puan toplayabildi. La Liga’da orta sıralarda yer alan Valencia bu hafta sonu Mallorca’nın konuğu olacak. Mücadele öncesinde Valencia’da Jesus Vazquez, Alberto Marri ve Sergi Canos sakat olan isimler. 

Mallorca – Valencia Maç Bilgileri

Mallorca – Valencia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 19.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Visit Mallorca Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mallorca’da Antonio Raillo’nun sakatlığı sürüyor. Valencia’da Jesus Vazquez, Alberto Marri ve Sergi Canos sakat olan isimler. 

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Giovanni Gonzelez, Martin Valjent, Jose Copete, Jaume Costa, Dani Rodriguez, Omar Mascarell, Manu Morlanes, Amath Ndiaye, Vedat Muriqi

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Jose Luis Gaya, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Justin Kluivert, Hugo Duro, Hugo Duro

İddaa Tahmini

Mallorca geçen hafta Vallecas’da konuk olduğu Rayo Vallecano’dan puan almayı başardı. Rakibi ile 2-2 berabere kaldılar. Bu sezon iyi sonuçlar alamayan bir Mallorca olduğunu belirtelim. Valencia ise geçen hafta Benito Villamarin’de Real Betis’e direnemedi. Mücadeleyi 3-0 kaybettiler. La Liga’da son 3 maçta sadece 1 puanları var. Javier Aguirre’nin ekibinden bu hafta reaksiyon bekliyorum. İç sahada konuk edecekleri Valencia karşısında kaybetmezler. Yüksek orandan Mallorca galibiyeti de denenebilir.

İddaa Oranı: 10 (ç), Oran 1.20

Betroad Oranı: 10 (ç), Oran 1.48

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada kazanan çıkmadı. Mücadele 1-1 sona erdi.