İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Osasuna İddaa Tahmini 07.10.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Lider Real Madrid evinde, Osasuna’yı konuk edecek. Saat 17.15’de başlayacak mücadeleyi S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Real Madrid ve Osasuna arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde verilmiş. Real Madrid kazanır 1.34, beraberlik 5.35, Osasuna kazanır ise 9.30 olarak açıklanmış.

Napoli Deplasmanında Kazandılar

Real Madrid La Liga’da tekrardan liderliğe yükseldi. Geçtiğimiz hafta sonu Montilivi’de Girona’ya konuk olan Real Madrid rakibini 3-0 mağlup ederek liderliği eline geçirdi. Bu galibiyet ile Girona’yı 3. Sıraya ittiler. La Liga’da 21 puana sahip olan Real Madrid lider konumda. Bu sezon tek mağlubiyetini Madrid derbisinde Atletico Madrid’e karşı aldılar. Geçtiğimiz hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Napoli’ye konuk olan Carlo Ancelotti’nin öğrencileri rakibini 3-2 mağlup ederek grupta 2’de 2 yaptı. Bu hafta lige dönecek olan Real Madrid, Osasuna’yı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Real Madrid’de Nacho Fernandez kart cezalısı. Thibaut Coutois, Eder Militan ve Arda Güler’in ise sakatlıkları sürüyor. 

Osasuna 4 Maç Sonra Kazandı 

Osasuna La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Alaves deplasmanına konuk olan Jagoba Arrasate’nin öğrencileri rakibini 2-0 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. Bu sezon La Liga’da 3 galibiyeti bulunan Osasuna’nın bu galibiyetlerin tamamını dış sahada aldığını belirtelim. Henüz El Sadar’da galibiyet almayı başaramadılar. 4 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşayan Osasuna’nın bu hafta işi zor olacak. Lider Real Madrid deplasmanında puan almaları güç. Maç öncesinde Osasuna’da Unai Garcia ve Darko Brasanac’ın sakatlıkları sürüyor. 

Real Madrid – Osasuna Maç Bilgileri

Real Madrid – Osasuna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 17.15’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Nacho Fernandez kart cezalısı. Thibaut Coutois, Eder Militan ve Arda Güler’in ise sakatlıkları sürüyor. Osasuna’da Unai Garcia ve Darko Brasanac’ın sakatlıkları sürüyor. 

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Eder Militao, David Alaba, Fran Garcia, Federico Valverde, Aurelin Tchouameni, Eduardo Camavinga, Jude Bellingham, Rodrygo, Joselu

Osasuna'nın ilk 11'i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Johan Mojica, David Garcia, Alejandro Catena, Ruben Pena, Aimar Oroz, Lucas Torro, Jon Moncayola, Moi Gomez, Ruben Garcia, Ante Budimir

İddaa Tahmini

Real Madrid hafta içi Napoli’yi deplasmanda 3-2 ile geçti. Şampiyonlar Ligi’nde grupta 2’de 2 ile gidiyorlar. La Liga’da ise geçen hafta Montilivi’de lider Girona’yı 3-0 mağlup ederek liderliği kaptılar. Son 3 resmi maçını kazanan Real Madrid moralli. Osasuna ise geçen hafta Mendizorrotza’da Alaves’i 2 golle geçti. Rakibini 2-0 mağlup ederek 4 maçlık kazanamama serisini sona erdirdiler. Real Madrid iyi bir hava yakaladı. Bernabeı’da konuk edecekleri Osasuna karşısında 3 puan alarak liderliğini korurlar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.64

Hovarda Oranı: H1, Oran 1.89

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid farklı kazandı. Bernabeu’da konuk ettikleri Osasuna’yı 4 golle geçerek liderliğini devam ettirdiler.