İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Cadiz Girona Bahis Tahmini 07.10.2023

İspanya La Liga’da Cumartesi günü 4 maç var. Girona deplasmanda, Cadiz karşısında 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 15.00’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Cadiz ile Girona takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını inceleyecek olursak Cadiz galibiyetine 3.25, beraberlik tercihine 3.45, Girona galibiyetine ise 2.25 verildiğini görüyoruz.

Cadiz 4 Maçtır Kazanamıyor 

Cadiz geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Atletico Madrid deplasmanından 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Wanda Metropolitano’da 2-0 öne geçmeyi başardılar ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. La Liga’da son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Cadiz’de moraller bozuk. Son 4 maçından da galibiyet çıkartamayan Sergio Gonzalez’in ekibinin sadece 2 galibiyeti var. Bu hafta sonu ise Nuevo Mirandilla’da Girona ile kozlarını paylaşacaklar. Maç öncesinde Cadiz’de Brian Ocampo ve Fede San Emeterio’nun sakatlıkları sürüyor. 

Girona Liderliği Kaptırdı 

Girona La Liga’da sezonun ilk yenilgisini geçtiğimiz hafta sonu aldı. Montilivi’de konuk ettikleri Real Madrid’e 3-0 kaybettiler. Bu sezon La Liga’nın en dikkat çeken takımı olan Michel’in öğrencileri geride kalan 8 haftada 19 puan topladı ve 3. Sırada yer alıyor. Geçen hafta aldıkları Real Madrid mağlubiyeti ile liderliği rakibine kaptırdılar. Bu sezon deplasmanda oynadığı 4 La Liga maçında 10 puan toplayan Girona, Cadiz deplasmanında da maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Girona’da Ricard Artero ve Toni Villa’nın sakatlıkları sürüyor. 

Cadiz – Girona Maç Bilgileri

Cadiz – Girona Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 15.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon de Carranza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cadiz’de Brian Ocampo ve Fede San Emeterio’nun sakatlıkları sürüyor. Girona’da Ricard Artero ve Toni Villa’nın sakatlıkları sürüyor. 

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muhtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Iza Carcelon, Luis Hernandez, Fali, Javier Hernandez, Ivan Alejo, Fede San Emeterio, Ruben Alcaraz, Darwin Machis, Chris Ramos, Roger Marti

Girona'nın ilk 11’i Belli mi?

Girona’nın muhtemel kadrosu: Paulo Gazzaniga, Miguel Gutierrez, Daley Blind, David Lopez, Arnau Martinez, Aleix Garcia, Yan Couto, Yangel Herrera, Viktor Tsygankov, Savio, Christian Stuani

İddaa Tahmini

Cadiz geçtiğimiz hafta sonu dramatik bir yenilgi yaşadı. Atletico Madrid deplasmanında 2-0 önde oldukları maçı 3-2 kaybettiler. La Liga’da son 4 haftadır kazanamıyorlar. Girona ise Montilivi’de konuk ettiği Real Madrid’den puan alamadı. Rakibine 3-0 kaybettiler La Liga’da ilk mağlubiyetini yaşadılar. Öte yandan liderliği de kaptırdıklarını belirtelim. Gollü bir maç beklentim var. Hem Cadiz hem de Girona skor anlamında üretkenler. Karşılıklı goller çıkar. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.74

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Girona tek golle kazandı. Cadiz’i deplasmanda 1-0 mağlup ettiler ve zirve takibini sürdürdüler.