Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund Union Berlin İddaa Tahmini 07.10.2023

Almanya Bundesliga‘da zirvenin en yakın takipçilerinden Borussia Dortmund, 7 Ekim Cumartesi akşamı evinde Union Berlin‘i konuk edecek. Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Genzobet, Borussia Dortmund galibiyetine 1.63, beraberliğe 4.44, Union Berlin galibiyetine ise 4.91 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.64, 2.5 Alt 2.32 olarak verilmiş.

Borussia Dortmund Ligde Namağlup

Almanya Bundesliga’da yoluna namağlup devam etmeyi başaran Borussia Dortmund, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk 2 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. Devler sahnesinde son derece etkisiz bir oyun sergileyen Edin Terzic’in öğrencileri, Bundesliga karnesiyle ise güven vermeyi başardı. Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda ilk haft PSG deplasmanına konuk oldular ve sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldılar. Geçtiğimiz hafta ise iç sahada konuk ettikleri Milan ile golsüz berbere kaldılar. Ligde ise Edin Terzic ve öğrencilerinin 6 maçtan 4 galibiyet, 2 beraberlikle 14 puan topladığını söyleyelim. Son 3 haftadan galip çıkan Dortmund, rotasını yeniden lige çevirdi.

Union Berlin’de Düşüş Sürüyor

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde izlediğimiz Union Berlin, ligde gösterdiği kötü performansı, devler sahnesinde de göstermeye devam ediyor. İlk hafta Real Madrid deplasmanında alınan 1-0’lık yenilginin ardından, geçtiğimiz hafta iç sahada Braga’ya karşı kaybettiler. 2-0 önde götürdüğü mücadeleden 3-2’lik mağlubiyetle ayrılan Urs Fischer’in öğrencileri, bu sonuçla birlikte çıktığı son 6 resmi maçın tamamını kaybetti. Almanya Bundesliga sahnesinde ise 4 haftadır mağlubiyetlerden kurtulamıyorlar. İki kulvarda birden mücadele etmekte fazlasıyla zorlanan Union Berlin, hem lig hem de Şampiyonlar Ligi karnesiyle güven vermekten çok uzakta. Lige bir kez daha yorgun dönecek olan konuk ekip, ligin namağlup takımlarından Dortmund karşısında kötü gidişata son vermeye çalışacak.

Dortmund – Union Berlin Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Union Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Dortmund cephesinde Ramy Bensebaini kart cezalısı. Thomas Meunier, Duranville ve Mateu Morey’in sakatlıkları devam ediyor. Union Berlin’de ise Andras Schafer, Rani Khedira ve Robin Knoche’nin sakatlıkları devam ediyor.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Marcel Sabitzer, Julian Ryerson, Nico Schlotterbeck, Mats Hummels, Felix Kalu Nmecha, Julian Brandt, Salih Özcan, Marco Reus, Niclas Füllkrug, Donyell Malen.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Danilho Doekhi, Diogo Leite, Leonardo Bonucci, Robin Gosens, Christopher Trimmel, Alex Kral, Lucas Tousart, David Datro Fofana, Sheraldo Becker, Kevin Behrens.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’nın namağlup takımları arasında yer alan Dortmund, Şampiyonlar Ligi’nde yaşanan puan kayıplarının ardından, tamamen lige odaklandı. Liderlik koltuğuna oturmak isteyen Sarı Siyahlılar, iç sahada Union Berlin’i mağlup etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.41

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 1.63

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Dortmund evinde rahat bir galibiyetle, milli araya girdi. Ev sahibi kalesini 2 gole kapatamadığı mücadeleden, 3 puanı 4 golle aldı. Kazananları tebrik ederiz.