Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Werder Bremen Hoffenheim Maç Tahmini 07.10.2023

İddaa fikstüründe 7 Ekim Cumartesi akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Werder Bremen ile Hoffenheim karşı karşıya gelecek. Ligin alt ve üt sıralarını yakından ilgilendiren mücadele Türkiye saati ile 19:30’da başlarken, beIN SPORTS 4 ve Tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betelli, Werder Bremen galibiyetine 2.80, beraberliğe 3.97, Hoffenheim galibiyetine ise 2.31 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.48, 2.5 Alt 2.73 olarak verilmiş.

Werder Bremen Alt Sıralardan Kurtulamadı

Werder Bremen iç saha galibiyetlerine devam ederken, deplasmanda ise mağlubiyetlerden bir türlü kurtulmayı başaramadı. İlk 6 haftayı 4 mağlubiyet, 2 galibiyetle geride bırakan Ole Werner’in öğrencileri, son 2 iç saha maçında Mainz 05 ve Köln’e karşı galip gelmeyi başarırken, deplasmanda ise Freiburg, Heidenheim ve Darmstadt 98’e karşı kaybetti. Son 2 deplasman maçında ligin yeni temsilcilerine karşı kaybeden Werder Bremen, deplasmanda yaşadığı puan kayıplarıyla üst sıralardan uzak kaldı. İç saha galibiyetlerine devam etmek isteyen ekip, bu hafta Hoffenheim ile kozlarını paylaşacak. Kalesini sadece 1 maçta gole kapatabilen Werder Bremen, savunmada zafiyetler gösteriyor.

Hoffenheim Dortmund Engeline Takıldı

Yeni sezona Freiburg deplasmanında 2-1’lik mağlubiyetle merhaba diyen Hoffenheim, mağlubiyetin etkilerini kısa sürede üzerinden atmayı başardı ve üst üste galibiyetlerle yükselişe geçti. 4’te 4 yaparak dikkatleri üzerine çeken Pellegrino Matarazzo’nun öğrencileri, sırasıyla Heidenheim, Wolfsburg, Köln ve Union Berlin’e karşı galip gelmeyi başardı. Hem galibiyetlerine hem de gollerine hız kesmeden devam eden konuk ekip, geçtiğimiz hafta ise Dortmund engeline takıldı. Gollerine devam etmesine karşın, bu kez iç sahada mağlubiyetten kurtulamadılar. İlk yarıda 1-0 geriden gelerek skoru 1-1’e getirmeyi başarsalar da, mücadele sona erdiğinde sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldılar. Bu sonuçla birlikte liderin 4 puan gerisine düşen Hoffenheim, Almanya Bundesliga sahnesinde yeniden yükselişe geçmek istiyor.

Werder Bremen – Hoffenheim Maç Bilgileri

Werder Bremen – Hoffenheim Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve Tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Weser Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Werder Bremen’de Niklas Stark’ın sakatlığı devam ediyor. Hoffenheim’da ise Dennis Geiger, Stanley Nsoki ve Marco John’un sakatlıkları devam ediyor.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Jiri Pavlenka, Milos Veljkovic, Christian Gross, Romano Schmid, Jens Stage, Olivier Deman, Amos Pieper, Senne Lynen, Mitchell Weiser, Marvin Ducksch, Rafael Borre.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Ozan Kabak, John Brooks, Anton Stach, Grischa Prömel, Kevin Vogt, Florian Grillitsch, Maximilian Beier, Robert Skov, Andrej Kramaric, Ihlas Bebou.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’nın ilk 6 haftasında rakibinden çok daha iyi bir performans grafiği ortaya koyan Hoffenheim, son hafta mağlubiyetine rağmen zirve takibini sürdürüyor. Konuk ekip zor günler geçiren Werder Bremen karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.06

Betelli Oranı: MS 2, Oran 2.31

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Hoffenheim deplasmandan 3 puanla dönüyor. Konuk ekip savunmada gösterdiği zafiyetleri, harika hücum performansıyla telafi etti. Kazananları tebrik ederiz.